Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2017

Το παρασκήνιο για τα «μαγειρέματα» στα εσωτερικά της ιταλικής λίγκας

Για συμφωνία του Αντρέα Ανιέλι με τον Κλαούντιο Λοτίτο κάνει λόγο ρωμαϊκή εφημερίδα.

Οι σχέσεις ανάμεσα στον πρόεδρο της Γιουβέντους και τον ομόλογο του της Λάτσιο, ως γνωστόν, μόνο καλές δεν είναι τα τελευταία χρόνια. Παρ' όλα αυτά, η Il Messaggero υποστηρίζει σε σημερινό ρεπορτάζ της, ότι τις τελευταίες μέρες υπήρξε μια συμφωνία ανάμεσα στους δύο.

Η εφημερίδα αναφέρεται στις σημερινές εκλογές της ECΑ, της ένωσης των ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών κλαμπ, προαναγγέλλοντας τη νίκη του Ανιέλι και υποστηρίζει ότι για να συμβεί αυτό υπήρξε και μια συμφωνία με τον Λοτίτο, ώστε να εξασφαλιστεί ότι οι εννιά ψήφοι που έχουν οι ιταλικές ομάδες, θα πάνε στον Ανιέλι.


Αφού ο Λοτίτο θα εξασφαλίσει αυτό, γράφει η Il Messaggero, ο Ανιέλι θα ανταποδώσει στη Lega. Η εφημερίδα της Ρώμης γράφει ότι οι σχέσεις του Λοτίτο με τον Κάρλο Ταβέκιο δεν είναι τόσο καλές όσο μέχρι και πριν κάποιους μήνες και προσθέτει ότι ο πρόεδρος της Γιουβέντους μπορεί να εξασφαλίσει θέση συμβούλου της ομοσπονδίας σε αυτόν της Λάτσιο.

Η συμφωνία, καταλήγει η εφημερίδα, προβλέπει και το νέο Δ.Σ. της Lega, όπου αναμένεται να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι. Ο Μάρκο Φασόνε της Μίλαν προορίζεται για αντιπρόεδρος, ο Μπέπε Μαρότα της Γιούβε και ο Λοτίτο θα είναι οι δύο σύμβουλοι και θα υπάρξουν άλλες... εννιά τέτοιες θέσεις, ώστε να μην μείνει σχεδόν κανένας παραπονεμένος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου