5 Σεπ 2017

Η απάντηση της Γιουβέντους στον Μοράτι

Η Γιουβέντους αποφάσισε αυτή τη φορά να απαντήσει στον Μάσιμο Μοράτι.

Οι μπιανκονέρι δεν συνηθίζουν να σχολιάζουν όσα λέει με την παραμικρή αφορμή ο πρώην πρόεδρος της Ιντερ, αναφερόμενος σε περασμένες δεκαετίες. Επειδή, όμως, αναφέρθηκε στο βίντεο, το οποίο είναι κάτι νέο στο ποδόσφαιρο, η Γιούβε ασχολήθηκε αυτή τη φορά.

Συγκεκριμένα, το έκανε μέσω του επίσημου καναλιού, όπου έπαιξε ένα βίντεο με δύο φάσεις από το Ιντερ-Γιουβέντους (1-0) του πρώτου γύρου, το 1997-98. «Λόγω της μεγάλης ζήτησης του "αν υπήρχε τότε το βίντεο", σας εξηγούμε εικόνες που δεν βρίσκετε», ήταν το σχόλιο στον επίσημο λογαριασμό του JTV στο twitter.


Η μία φάση είναι ένα πέναλτι που κάνει ο Γουέστ στον Ιντσάγκι και δεν δόθηκε, αλλά με το βίντεο θα δινόταν, όπως και ένα γκολ του Πίπο που ακυρώθηκε για κοντρόλ με το χέρι. Αν υπήρχε τότε το βίντεο, όπως λέει και ο Μοράτι, θα είχε μετρήσει κανονικά και το γκολ.

Σχετικά θέματα

Ο Μοράτι το φυσάει και δεν κρυώνει δεκαεννιά χρόνια μετά. Ο Μάσιμο Μοράτι είχε καιρό να μιλήσει, οπότε είπε να το κάνει τώρα με αφορμή την είσοδο του βίντεο στο ποδόσφαιρο. Διαβάστε περισσότερα »



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου