27 Σεπ 2017

Για τρίτο σερί ματς μεγάλα κενά στο Allianz Stadium!

Για τρίτο σερί παιχνίδι δε γέμισε το Allianz Stadium, και αυτή τη φορά το γήπεδο της Γιουβέντους είχε λιγότερο κόσμο απ’ ό,τι με τη Φιορεντίνα και την Τορίνο.

Απέναντι στον Ολυμπιακό, στο πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι της φετινής σεζόν, τα κενά ήταν εμφανή. Οπως ανακοίνωσαν οι μπιανκονέρι, στο γήπεδο βρέθηκαν 33.460 φίλαθλοι.

Αυτό σημαίνει πως (περίπου) το 1/5 του γηπέδου ήταν άδειο. Μπορεί οι πρωταθλητές Ελλάδας να μην ήταν μαγνήτης για τον κόσμο αλλά κενά υπήρχαν και με τη Φιορεντίνα και με την Τορίνο.


Για τρίτο εντός έδρας παιχνίδι, το σπίτι της Γιουβέντους δεν είχε όσους καλεσμένους μπορούσε να χωρέσει. Κενό υπήρχε και στο πέταλο.  Αυτή η εικόνα θα πρέπει ν’ απασχολήσει σοβαρά τη διοίκηση.


1 σχόλιο:

  1. Έχω πάει στο γήπεδο ημέρα Κυριακή και ήταν μια χαρά γεμάτο κι έχω πάει και Τετάρτη και ήταν ακριβώς όπως είναι τελευταία.
    Ανεξάρτητα αντιπάλου το μεσοβδόμαδο παίζει το ρόλο του.προφανώς και δεν δικαιολογώ την κατάσταση αλλά να γνωρίζετε πως η ημέρα διεξαγωγής όπως κι ο αντίπαλος είναι σημαντικός παράγοντας..FORZA JUVE!!!
    Γιάννης THESS

    ΑπάντησηΔιαγραφή