16 Σεπ 2017

Ενα ρεπορτάζ για τις σχέσεις Τζον Ελκαν-Αντρέα Ανιέλι που έχει ιδιαίτερη βαρύτητα

Η La Repubblica αναφέρεται στο πώς βλέπει ο Τζον Ελκαν το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την πιθανή τιμωρία του Αντρέα Ανιέλι.

Η εφημερίδα έχει αποδείξει ότι συνήθως έχει καλή πληροφόρηση για τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό της οικογένειας Ανιέλι, οπότε η αναφορά της στο θέμα έχει τη σημασία του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε σημερινό ρεπορτάζ, λοιπόν, για τη Γιουβέντους δεν αλλάζει ουσιαστικά κάτι, ακόμη και σε περίπτωση τιμωρίας του Αντρέα Ανιέλι για περισσότερο από ένα χρόνο.

Στο δημοσίευμα της La Repubblica αναφέρεται ότι οι Τζον Ελκαν και Αντρέα Ανιέλι μίλησαν και χθες τηλεφωνικά, προσθέτοντας ότι σε αντίθεση με ό,τι πιστεύουν κάποιοι, οι σχέσεις των δύο είναι πολύ καλές.


Το ρεπορτάζ καταλήγει με την επισήμανση ό,τι για τον Ελκαν ισχύει αυτό που είχε πει πριν έξι μήνες, όταν έγινε γνωστό το θέμα που προέκυψε με Ανιέλι-ultras-'ndrangheta: «Θέλω να επαναλάβω την απόλυτη εμπιστοσύνη μου στη διοίκηση του Αντρέα, ο οποίος έχει οδηγήσει αυτή την ομάδα παραγόντων αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσει να το κάνει και στο μέλλον».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου