16 Σεπ 2017

Ασπίδα Αλέγκρι σε Ιγκουαΐν, γρίφος για Μπερναρντέσκι

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προανήγγειλε για 4-2-3-1 ενόψει Σασουόλο, είπε ότι ο Μπερναρντέσκι θα πρέπει να είναι έτοιμος άνα πάσα στιγμή και εξήγησε τι θέλει από τον Ιγκουαΐν.

Τα κυριότερα από όσα είπε ο προπονητής της Γιουβέντους στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Για το ματς με την Μπαρτσελόνα: «Εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα, δεν μπορούμε να παίξουμε όπως η Μπαρτσελόνα. Θα μάθουμε αρκετά από αυτό το ματς, αν και δεν πιστεύω ότι ήμασταν υπερόπτες. Ο μόνος τρόπος που έχουμε για να νικήσουμε κόντρα σε κάποιες ομάδες είναι να παραμείνουμε μέσα στο παιχνίδι και να νικήσουμε με τα δικά μας χαρακτηριστικά».

Για το ποιοι επιστρέφουν από τραυματισμούς: «Μάντζουκιτς και Κιελίνι θα είναι στην ομάδα αύριο, είναι καλά σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και βελτιώνονται. Αρχίζει ένας σημαντικός κύκλος, κόντρα στη Σασουόλο υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα για εμάς».

Για τον Ιγκουαΐν: «Μην το κάνουμε δράμα, δεν χρειάζεται κάποια αντίδραση από τον Γκονσάλο, χρειάζεται απλά να παίξει όπως ξέρει και να επαναλάβει την περσινή σεζόν. Περιμένω ένα μεγάλο ματς από τον Ιγκουαΐν αύριο. Πέρυσι έπαιξε καλά με την Μπαρτσελόνα και ήταν καθοριστικός με την Μονακό. Δεν μπορούμε να κρίνουμε από το δεύτερο ημίχρονο του ματς με την Μπαρτσελόνα την Τρίτη γιατί δεν παίξαμε ως ομάδα».


Για το αν θα παίξει ο Ντιμπάλα ή ο Μπερναρντέσκι: «Ο Ντιμπάλα δεν είναι κουρασμένος, σίγουρα θα είναι στην αρχική 11άδα. Στη Βαρκελώνη έκανε καλό πρώτο ημίχρονο, όπως όλη η ομάδα. Ο Μπερναρντέσκι διεκδικεί μια θέση με τον Κουαδράδο, βελτιώνεται και θα πρέπει να είναι έτοιμος».

Για το σύστημα που θα επιλέξει: «Με τους Μαρκίζιο και Κεντίρα εκτός δράσης, είναι πολύ δύσκολο να παίξουμε με τρεις στο κέντρο. Η αποθεραπεία του Μαρκίζιο προχωράει καλά και θα κάνει νέα τεστ την ερχόμενη εβδομάδα. Με την Σασουόλο, αύριο, θα παίξουν οι Πιάνιτς και Ματουιντί γιατί πρέπει να... γνωριστούν αγωνιστικά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου