6 Σεπ 2017

Ποιον συμπαίκτη του χαρακτήρισε «πραγματικά σπουδαίο τύπο» ο Μπετανκούρ

Ο Ροντρίγκο Μπετανκούρ αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του με την Τζένοα και αποκάλυψε την ατάκα του Τζίτζι Μπουφόν που του έδιωξε το άγχος.

Ο 20χρονος Ουρουγουανός χαφ έχει προβληθεί αρκετά την τελευταία εβδομάδα, μετά το ντεμπούτο του στη νίκη επί της Τζένοα, αφού τόσο ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι όσο και οι άνθρωποι της διοίκησης τον πιστεύουν πολύ. Μέσα σε αυτό το κλίμα, λοιπόν, ο Μπετανκούρ μίλησε στο Sky Italia και είπε τα εξής.

Για το ντεμπούτο του: «Η αλήθεια είναι ότι ήμουν λίγο νευρικός στη Γένοβα και δεν πίστευα ότι θα έμπαινα αλλαγή. Τελικά είχα την ευκαιρία να κάνω ντεμπούτο με τη φανέλα της Γιούβε. Είμαι πολύ χαρούμενος και θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ κάθε λεπτό που θα έχω στη διάθεση μου».


Για το πώς αισθάνεται ως συμπαίκτης του Μπουφόν: «Ο Μπουφόν είναι απίστευτος, είναι άψογος μαζί μου από την πρώτη μου μέρα εδώ. Είναι πάντα πολύ ευγενικός μαζί μου, μου μιλάει και όταν μπήκα στο ματς με την Τζένοα μου είπε να μείνω ήρεμος γιατί δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Αυτό με βοήθησε πολύ, είναι πραγματικά σπουδαίος τύπος».

Για τον αγαπημένο του ρόλο στο γήπεδο: «Εχω παίξει σε κέντρο τριών και τεσσάρων, έχω συνηθίσει να παίζω στη μέση. Αισθάνομαι καλύτερα σε κέντρο τριών, για να είμαι ειλικρινής. Οπως είπα και πριν, όμως, έχω παίξει σε όλους τους ρόλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου