Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Ντάρκο μίλησε στο κανάλι της Γιουβέντους και θυμήθηκε πολλά

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μίλησε στο κανάλι της Γιουβέντους και θυμήθηκε τον Ντελ Πιέρο, τον Ζιντάν, τον Ντάβιντς και φυσικά τα δύο γκολ επί της Ιντερ στο Μεάτσα.

Ο Σέρβος πρώην επιθετικός δουλεύει πλέον για τον Ολυμπιακό αλλά δεν ξεχνάει το πέρασμα του από τους μπιανκονέρι και το έδειξε και με τις δηλώσεις του στο JTV.

«Για μένα είναι ένα ιδιαίτερο ματς διότι ξυπνάει μνήμες από δύο ομάδες που έχω παίξει. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τη Γιουβέντους και θυμάμαι και τα δύο γκολ με Ιντερ. Για εμάς, τον Ολυμπιακό, θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς αυτό με τη Γιουβέντους και γενικά ένας δύσκολος όμιλος αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο», είπε αρχικά ο Κοβάσεβιτς και πρόσθεσε.


«Προσωπικά ήμουν πολύ χαρούμενος στην Γιουβέντους, μία πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή ομάδα. Ελπίζουμε για τον Ολυμπιακό πάντως να πάρουμε ένα καλό σκορ και να πάμε σπίτι χαρούμενοι. Με την Γιουβέντους είχαμε πολύ καλή ομάδα και είμαι περήφανος που έπαιξα δίπλα στον Ντελ Πιέρο και τον Πίπο Ιντζάγκι και από τις εμπειρίες με Ζιντάν, Τακινάρντι και Ντάβιντς. Θυμάμαι και την Λάτσιο με τον φίλο μου Περούτσι. Θυμάμαι και γκολ που έχω βάλει με Γιουβέντους, Σοσιέδαδ και φυσικά με Ολυμπιακό. Θυμάμαι και την αγάπη του κόσμου της Γιουβέντους και ότι μας είχε στηρίξει ακόμα και στην απώλεια τίτλων».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου