7 Σεπ 2017

Μια απόφαση για τις μεταγραφές στην Αγγλία που βρίσκει τον Μαρότα σύμφωνο

Η Αγγλία αποφασίζει να μειώσει τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου και ο Μπέπε Μαρότα δέχεται τα νέα με χαρά.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, όπως έγινε γνωστό, οι ομάδες τάχθηκαν υπέρ του να μειωθεί η διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, η οποία θα τελειώνει τρεις μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Απόφαση που βρήκε σύμφωνο τον γενικό διευθυντή της Γιουβέντους, ο οποίος είχε αναφερθεί σε αυτό το θέμα πριν λίγες εβδομάδες.

«Είναι μια απόφαση που περίμενα με μεγάλη ικανοποίηση. Θεωρώ ότι είναι μια σοφή απόφαση, γιατί η μεγάλη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο εσωτερικό κάθε ομάδας και πιστεύω ότι μια διοίκηση που κάνει καλά την δουλειά της θα καταφέρει να κάνει τον προγραμματισμό της. Δεν είναι δυνατόν, όπως έχω ξαναπεί, να αρχίζουν τα πρωταθλήματα και οι παίκτες να θέλουν να αλλάξουν ομάδες», τόνισε σχετικά ο Μαρότα, ο οποίος στη συνέχεια ερωτήθηκε αν θα ακολουθήσει κάτι τέτοιο και στην Ιταλία και γενικά στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.


«Με αυτό ασχολείται με εμπειρία, θέληση και πάθος ο πρόεδρος Ανιέλι, ο οποίος είναι και ο νέος πρόεδρος της ECA. Νομίζω πως αυτό είναι καλό όχι μόνο για τη Γιουβέντους αλλά συνολικά για το ιταλικό ποδόσφαιρο. Χρειαζόμαστε αλλαγές ως ποδόσφαιρο και ο Αντρέα Ανιέλι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου