17 Σεπ 2017

Το εκπληκτικό που έχει ο Ματουιντί και έχει κερδίσει τον Αλέγκρι

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αποθέωσε τον Ντιμπάλα, ξεχώρισε τον Ματουιντί, στήριξε τον Ιγκουαΐν και έκανε και τις παρατηρήσεις του για κάποια λάθη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Sky Italia ο προπονητής της Γιουβέντους μετά το 3-1 στη Σασουόλο.

- Ο Ντιμπάλα είπε να σταματήσουν οι συγκρίσεις με τον Μέσι. Του προκαλούν πίεση;
«Δεν χρειάζονται, ο καθένας είναι διαφορετικός. Καλά είπε ο Πάουλο, ο Μέσι έχει γράψει ιστορία. Ο Ντιμπάλα μπορεί να γίνει ο καλύτερος του κόσμου, έχει ακόμη περιθώρια βελτίωσης, όπως για παράδειγμα στη διαχείριση του ματς. Σήμερα όμως ήταν εκπληκτικός».

- Εκνευρίστηκες στο τέλος...
«Είναι λάθη που μπορούν να γίνουν. Χρειάζεται ταχύτητα στις πάσες, να ψάξουμε το δεύτερο γκολ αλλά εμείς πήγαμε λίγο ατομικά σε κάποιες φάσεις μετά το 0-1. Το να κάνεις 2-3 λάθος πάσες μπορεί να γίνει, κάποια στιγμή όμως το παρακάναμε. Μετά το 0-2, για παράδειγμα. Είναι καταστάσεις που γίνονται στο ματς και χρειάζεται διαφορετική διαχείριση».

- Ο Ματουιντί έχει προσαρμοστεί μια χαρά πάντως. 
«Εχει κάτι εκπληκτικό: Δεν μιλάει, τρέχει και ξανατρέχει. Και παίζει με όλους. Είναι τύχη να έχεις τόσο σταθερούς παίκτες, οι οποίοι σε βοηθούν να πετύχεις τον στόχο σου».


- Περίμενες μια μεγάλη εμφάνιση του Ιγκουαΐν. Πώς τον είδες;
«Εκανε καλό ματς. Του έλειψε το γκολ, δεν βλέπω προβλήματα όμως. Είχε συμβεί και πέρυσι να μην σκοράρει για ένα διάστημα, συμβαίνει σε όλους. Πρέπει να παραμείνει ήρεμος και να προπονείται».

- Βλέπεις την Ιντερ σαν ανταγωνίστρια;
«Είμαστε στην αρχή. Κάνουν καλά πράγματα, θα είναι στους πρωταγωνιστές μαζί με τις Νάπολι, Ρόμα και Μίλαν. Πρέπει να νικάς παιχνίδια όπως το σημερινό, οι παίκτες μου ήταν πολύ καλοί στο να κάνουν αυτό που έπρεπε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου