24 Σεπ 2017

Μετά τον Ντιπάλα που είναι σε άλλο επίπεδο, αυτοί οι τρεις κάνουν το κάτι παραπάνω

Μπορεί ο Πάουλο Ντιμπάλα να έβαλε δύο γκολ στο 4-0 επί της Τορίνο αλλά η Gazzetta dello Sport ξεχώρισε τρεις άλλους παίκτες της Γιουβέντους.

Διευκρινίζοντας ότι αυτή την στιγμή ο Αργεντίνος δείχνει να είναι σε εντελώς άλλο επίπεδο σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες του πρωταθλήματος, αφού βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση, η εφημερίδα στάθηκε σε τρεις παίκτες της Γιούβε, για τους οποίους έγραψε τα εξής...

Μίραλεμ Πιάνιτς: Δεν είναι λάθος να χαρακτηρίσουμε τον Βόσνιο τον καλύτερο του γηπέδου, παρά το γεγονός ότι ο Ντιμπάλα συνεχίζει να δίνει την εντύπωση ότι παίζει άλλο σπορ σε σχέση με τους υπόλοιπους. Μόνο ένα στοιχείο: Με αυτά τα δύο, έφτασε στα 10 γκολ σε 6 αγωνιστικές. Ας επιστρέψουμε, όμως, στον Πιάνιτς: Το πανέμορφο γκολ που έβαλε είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα. Ο Βόσνιος δεν χαράμισε καμία μπάλα, σχεδίασε ποδόσφαιρο παίζοντας απλά, αφού η παρουσία του Ματουιντί του επιτρέπει να επικεντρωθεί περισσότερο σε αυτά που ξέρει να κάνει πολύ καλά. Το ποιοτικό άλμα του σε σχέση με την περσινή σεζόν, η οποία ούτως ή άλλως δεν ήταν κακή, είναι εντυπωσιακό.


Αλεξ Σάντρο: Αρκεί να κάνει κάποιες φυσιολογικές εμφανίσεις, για να αναρωτηθεί κάποιος τι του συμβαίνει. Η Γιούβε κινήθηκε αμέσως από αριστερά, με τον Ιάγκο Φαλκέ να τον κυνηγάει και τον Ντε Σιλβέστρι να προσπαθεί να τον σταματήσει, παρά το γεγονός ότι μπροστά του υπήρχε ένας επαρκής, λίγο-πολύ, Ντάγκλας Κόστα. Μερικές σέντρες άλα Ρόμπεν και ένα γκολ με κεφαλιά, το οποίο αρχίζει να γίνεται το νέο όπλο στο ρεπερτόριο του Βραζιλιάνου (έτσι σκόραρε και στην περσινή φιέστα με την Κροτόνε).

Μάριο Μάντζουκιτς: Η πρώτη αγάπη δεν ξεχνιέται ποτέ: Ο SuperMario έκανε ένα σπουδαίο ματς αγωνιζόμενος στη φυσική του θέση, αυτή του φορ. Ολες οι ψηλές μπαλιές ήταν δικές του, τον βλέπεις να απομακρύνει στα κόρνερ, να κατεβάζει και να σπάει την μπάλα για τους συμπαίκτες του, να επιτίθεται. Του άξιζε να βάλει το 3ο του γκολ στο πρωτάθλημα αλλά βρήκε απέναντι του ένα σπουδαίο τερματοφύλακα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου