9 Σεπ 2017

Ενα σημαντικό παρασκήνιο για τον Αλέγκρι που όπως κι αν πάνε τα πράγματα φέτος…

Δημοσιογράφος της Rai αναφέρθηκε στο παρελθόν και στο μέλλον του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο Φραντσέσκο Ρεπίτσε είναι από τους πιο γνωστούς Ιταλούς δημοσιογράφους, λόγω των τέλειων περιγραφών που κάνει στο ραδιόφωνο. Δεν ξέρουμε αν είναι έγκυρος σε όσα ρεπορταζιακά λέει αφού δεν ξέρουμε αν ασχολείται ιδιαίτερο με αυτό το κομμάτι της δουλειάς του αλλά τα όσα είπε για τον προπονητή της Γιουβέντους έχουν το ενδιαφέρον τους.

«Ο Αλέγκρι ήταν στόχος της Ρόμα πριν κάποια χρόνια και ουσιαστικά με δικές του υποδείξεις αποκτήθηκαν οι Μπενάτια, Ναϊνγκολάν και Στρούτμαν. Οχι τυχαία, ένας από αυτούς είναι πλέον παίκτης της Γιούβε ενώ οι άλλοι δύο υπήρξαν μεταγραφικοί στόχοι των μπιανκονέρι», είπε αρχικά ο Ρεπίτσε και ολοκλήρωσε με νέο παρασκήνιο.


«Οπως κι αν πάνε τα πράγματα, αυτή είναι η τελευταία σεζόν του Αλέγκρι στον πάγκο της Γιουβέντους. Εκανε τρομερή δουλειά, τα πήγε εξαιρετικά, ίσως έλειψε μόνο το κερασάκι στην τούρτα (Champions League) αλλά δεν μπορείς να κατηγορήσεις για τίποτα τον Αλέγκρι, ούτε καν για την διαχείριση των αποδυτηρίων. Για τη θέση του εξετάζεται προσεκτικά από τη διοίκηση των μπιανκονέρι ο Σιμόνε Ιντσάγκι».

Δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες που ακούγεται το όνομα του Σιμόνε Ιντσάγκι. Ας συγκρατήσουμε και αυτή την πληροφορία και ας πάμε παρακάτω. Η σεζόν είναι μεγάλη και μόλις άρχισε.


1 σχόλιο:

  1. Μόνο ιταλοί προπονητές για την Γιουβε. Ο Ιντζάκι έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία μπορεί να κάνει το ξεπέταγμα σε τοπ επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή