26 Σεπ 2017

Λεμονής: Ολοι οι παίκτες είναι στον Ολυμπιακό γιατί είναι καλοί και όλοι στη Γιουβέντους γιατί είναι εκπληκτικοί

Ο Τάκης Λεμονής τόνισε ότι όλοι στον Ολυμπιακό θα πρέπει να είναι ρεαλιστές ενόψει του αυριανού αγώνα με την Γιουβέντους.

Ο Ελληνας τεχνικός ανέλαβε τους ερυθρόλευκους μόλις χθες, μετά την απόλυση του Χάσι, με την πρώτη του σκέψη, όπως είπε, μετά την κλήση των ανθρώπων του Ολυμπιακού, να είναι η Γιουβέντους.

«Η Γιούβε ήταν η πρώτη μου σκέψη. Εγιναν όλα τόσο γρήγορα, δεν είχα χρόνο να σκεφτώ κάτι άλλο. Χθες έκανα την πρώτη προπόνηση, σήμερα την δεύτερη και αύριο έχουμε αυτό το σπουδαίο ματς», είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Λεμονής και πρόσθεσε.

«Όλοι οι παίκτες είναι στον Ολυμπιακό γιατί είναι καλοί παίκτες. Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου, λειτουργώ πάντα με το ποια ομάδα έχουμε απέναντί μας και πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Ήρθαμε με στόχο να μπούμε αύριο μετά το τέλος του ματς στα αποδυτήρια και να είμαστε ευχαριστημένοι με την εικόνα μας. Ξέραμε από την αρχή της κλήρωσης ότι ήταν πολύ δύσκολος ο όμιλος. Πρέπει να απολαύσουμε το ότι είμαστε εδώ, αλλά και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».


Οσο για το ποιος είναι ο παίκτης της Γιουβέντους που τον φοβίζει περισσότερο, απάντησε: «Σίγουρα είναι πολλοί παίκτες. Ο Ντιμπάλα, χωρίς καμία αμφιβολία, είναι σε εξαιρετική κατάσταση αυτή την περίοδο αλλά δεν θέλω να αναφερθώ σε έναν ξεχωριστά. Είναι πολλοί, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που είναι στον πάγκο της Γιουβέντους και είναι εκπληκτικοί».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου