25 Σεπ 2017

Ματουιντί: Με κάθε σεβασμό στον Ολυμπιακό νομίζω ότι θα νικήσουμε

Ο Μπλες Ματουιντί μίλησε για τη νίκη επί της Τορίνο, το ματς με τον Ολυμπιακό, την μεταγραφή του στη Γιουβέντους και τους Ντιμπάλα-Ιγκουαΐν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γάλλος χαφ στο Sky Italia.

Για το ντέρμπι με την Τορίνο: «Νομίζω πως ήταν ένα καλό ματς από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, κάναμε καλό παιχνίδι, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Σίγουρα μας βοήθησε το γεγονός ότι έμειναν και με 10 παίκτες αλλά ούτως ή άλλως ήμασταν καλοί. Τα ντέρμπι είναι ντέρμπι, είναι πάντα ξεχωριστό και όμορφο να νικάς σε αυτά τα παιχνίδια, τόσο για τους παίκτες όσο και για τους οπαδούς».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα ματς Champions League, πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε μετά την ήττα μας στη Βαρκελώνη. Στο Champions League δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια αλλά με κάθε σεβασμό στον Ολυμπιακό νομίζω ότι θα νικήσουμε».

Για την μεταγραφή του στη Γιουβέντους: «Είχα επαφές και πέρυσι με την Γιούβε αλλά για διάφορους λόγους η μεταγραφή δεν έγινε τότε. Οπως λένε, όμως, κάλλιο αργά παρά ποτέ. Τώρα είμαι εδώ, είμαι χαρούμενος και ελπίζω να παραμείνω πολλά χρόνια. Δεν ήταν καθόλου δύσκολο να επιλέξω την Γιουβέντους, μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο κλαμπ σε παγκόσμιο επίπεδο, μια ομάδα που έχει νικήσει πολύ και έχει ακόμη πολλά να νικήσει. Μου είχαν πει, επίσης, τα καλύτερα τόσο οι Εβρά και Πογκμπά όσο και ο Ντεσάμπ».


Για το αν προτιμάει κέντρο με δύο ή με τρεις παίκτες: «Δεν υπάρχει διαφορά. Στους συλλόγους πάντα έπαιζα σε κέντρο τριών, στην εθνική Γαλλίας πάντα σε κέντρο με δύο. Το πιο σημαντικό είναι να μπορείς να προσαρμοστείς για να μπορείς να βελτιώνεσαι πάντα».

Για τους Ντιμπάλα και Ιγκουαΐν: «Ο Ντιμπάλα είναι σπουδαίος, ένας από τους καλύτερους του κόσμου, είναι τύχη για εμάς να έχουμε έναν τόσο δυνατό συμπαίκτη και ελπίζουμε να συνεχίσει να βελτιώνεται συνεχώς. Οσο για τον Ιγκουαΐν, έχει ανάγκη, όπως κάθε επιθετικός, να σκοράρει αλλά ξέρουμε όλοι πως για όλους τους φορ υπάρχουν περίοδοι σαν κι αυτή που ζει ο Γκονσάλο στα τελευταία ματς. Σίγουρα, πάντως, θα σκοράρει πολύ και φέτος, βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου