13 Σεπ 2017

Εκνευρισμός Πιάνιτς: Είστε υπερβολικοί όταν αναφέρεστε στη Γιουβέντους

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς ήταν αυτός που μίλησε, από την πλευρά των παικτών της Γιουβέντους, αμέσως μετά την λήξη στο Καμπ Νου.

Οι μπιανκονέρι άρχισαν με ήττα τις υποχρεώσεις τους στο φετινό Champions League, με το τελικό 3-0 να είναι σκορ που μάλλον δεν περίμενε κανείς έτσι όπως κυλούσε το παιχνίδι μέχρι και το 45', όταν οι μπλαουγκράνα άνοιξαν το σκορ.

«Δεν έπρεπε να δεχθούμε αυτό το γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, κάναμε λάθος εκεί. Επρεπε να έχουμε περισσότερη κακία, κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο, είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Από εκεί και πέρα, όταν προηγούνται στην έδρα τους είναι καλοί στο να διαχειρίζονται το ματς. Τιμωρηθήκαμε για όσα λάθη κάναμε, μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα», ήταν το πρώτο σχόλιο του Πιάνιτς, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε τι σημαίνει αυτή η ήττα για τη Γιουβέντους, για να απαντήσει με έναν σχετικό εκνευρισμό.


«Είναι μόλις το πρώτο ματς των ομίλων. Νομίζω ότι είστε υπερβολικοί όταν αναφέρεστε στη Γιουβέντους, είναι απλά το πρώτο ματς. Η ομάδα θα αντιδράσει και θα απαντήσει όπως κάνει πάντα. Ξέρουμε ότι μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα σήμερα, παρά το γεγονός ότι είχαμε πολλές απουσίες. Αν ήμασταν λίγο πιο επιθετικοί σήμερα θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα-δύο γκολ, θα το διορθώσουμε για τα επόμενα ματς».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου