4 Σεπ 2017

Τις αγωνιστικές αιτίες για την ήττα στον τελικό με τη Ρεάλ ανέλυσε ο Μπουφόν

Ο Τζίτζι Μπουφόν μίλησε στη Marca για τον τελικό του Κάρντιφ, το μάθημα που πήρε η Γιουβέντους και αυτό που λείπει πνευματικά.

Ο αρχηγός των μπιανκονέρι και της εθνικής Ιταλίας έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα της Μαδρίτης και ήταν λογικό να αναφερθεί στον τελικό του Ιουνίου στο Κάρντιφ.

«Η Ρεάλ αποδείχθηκε πιο δυνατή από εμάς, νίκησε δίκαια και πιστεύω ότι αυτή η ήττα θα αποτελέσει μάθημα για εμάς. Αν πρέπει να τους συναντήσουμε ξανά, πιθανότατα θα αλλάξουμε κάτι στον τρόπο που θα τους αντιμετωπίσουμε», είπε αρχικά ο Μπουφόν, ο οποίος ρωτήθηκε ποιο είναι αυτό το μάθημα: «Ενα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά των ιταλικών ομάδων είναι το αμυντικό δέσιμο, εκείνο το ματς όμως πήγαμε να το παίξουμε ανοιχτά και να απαντάμε σε κάθε χτύπημα της Ρεάλ».


Συνεχίζοντας, σε ερώτηση για το αν η ανωτερότητα της Ρεάλ έναντι της Γιουβέντους είναι κυρίως πνευματική και όχι αγωνιστική, ο Τζίτζι απάντησε: «Ναι, σε αυτή την περίπτωση ναι, αλλά νομίζω ότι τα τελευταία δέκα χρόνια οι ισπανικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένης και της εθνικής, απέκτησαν σταθερές και σιγουριά που τους δίνουν ηρεμία σε κάθε αγώνα, κάτι που σε εμάς λείπει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου