18 Σεπ 2017

Ετοιμάζεται η μεγάλη επιστροφή

Οσο ο Ντιμπάλα σκοράρει, ο Ιγκουαΐν προσπαθεί να σκοράρει και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ψάχνει το κατάλληλο σχήμα, υπάρχει ένας παίκτης της Γιουβέντους που μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του.

Ο παίκτης αυτός, είναι ο Μάρκο Πιάτσα, η πρώτη σεζόν του οποίου στο Τορίνο μόνο εύκολη δεν ήταν αφού αρχικά έμεινε εκτός δράσης για τρεις μήνες λόγω προβλήματος στην περόνη και στη συνέχεια, πάνω που έπαιρνε τα πάνω του με το γκολ επί της Πόρτο στο Champions League, ήρθε ο τραυματισμός στους χιαστούς.


Η Γιουβέντους ενισχύθηκε στις θέσεις των εξτρέμ με Ντάγκλας Κόστα και Μπερναρντέσκι αλλά υπάρχει πάντα και ο Κροάτης άσος, για τον οποίο ο μάνατζερ του, Μάρκο Ναλέτιλιτς, είπε: «Η αποθεραπεία του πάει πολύ καλά, όλα είναι υπό έλεγχο. Δεν μπορώ να ξέρω την ακριβή ημερομηνία επιστροφής του στους αγώνες αλλά ξέρω ότι το γόνατο του είναι καλά και ότι τα χειρότερα έχουν περάσει. Πνευματικά είναι μια χαρά, είναι δυνατός και προφανώς ανυπομονεί για να επιστρέψει στο γήπεδο αλλά θα πρέπει να είναι 100% έτοιμος για να γίνει αυτό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου