19 Σεπ 2017

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στη διοίκηση της Ιντερ

Του πούλησε τις μετοχές και τώρα ο αγοραστής θα γίνει πωλητής και θα πουλήσει στον ίδιο άνθρωπο.

Κάπως έτσι διαμορφώνεται η κατάσταση στην Ιντερ μετά τα τελευταία ρεπορτάζ. Σύμφωνα με το κανάλι Telelombardia, λοιπόν, ο Ερικ Τοχίρ σκέφτεται να φύγει από την Ιντερ, πουλώντας τις μετοχές του στον Μοράτι, σε αυτόν δηλαδή που τον έβαλε στην ομάδα.

Ο Τοχίρ, έτσι κι αλλιώς, απουσιάζει τα κέντρα αποφάσεων της ομάδας αφού το πλειοψηφικό πακέτο ανήκει στον όμιλο Suning. Την ίδια ώρα, ο Μάσιμο Μοράτι δε σταματά να ασχολείται με το σύλλογοι και οι Ιταλοί θεωρούν πως ψήνεται η μεγάλη επιστροφή.

Μια επιστροφή που θα σηματοδοτηθεί αν αγοράσει ο Ιταλός παράγοντας το 31% της ομάδας του Μιλάνο, τόσο έχει σήμερα ο Τοχίρ. Πάντως, η όλη διαδικασία σε βάζει σε σκέψεις.


Το 2013 ο Μοράτι βάζει στο παιχνίδι τον Τοχίρ και εκείνος σταδιακά εγκαταλείπει. Στα χρόνια που ακολούθησαν, ο Τοχίρ όλο και απομακρύνεται μέχρι που πούλησε το πλειοψηφικό πακέτο στους Κινέζους. Και τότε, εγκαταλείπει και οι πληροφορίες θέλουν να μπαίνει ξανά στο παιχνίδι ο Μοράτι.

Αν κάποιος σκεφτεί πως όλα τελικά έγιναν για να μπουν τα λεφτά των Κινέζων, χωρίς να χρεωθεί πως πούλησε ο Μοράτι σε αυτούς, δε θα έχει και άδικο. Να δούμε αν θα βγει η πληροφορία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου