30 Σεπ 2017

Tι πιστεύουν οι Ιταλοί οπαδοί σχετικά με τη φετινή Serie A

Η Gazzetta dello Sport δημοσίευσε τα αποτελέσματα έρευνας για το τι πιστεύουν οι Ιταλοί οπαδοί σχετικά με την φετινή Serie A.

Για πρώτη φορά στα χρονικά του ιταλικού ποδοσφαίρου υπάρχουν δύο ομάδες με 6X6 και αυτό έχει οδηγήσει τον Τύπο της χώρας στην εκτίμηση ότι η φετινή μάχη θα είναι πιο αμφίρροπη από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια.

Θέλοντας να πιάσει και τον σφυγμό του κόσμου, η Gazzetta dello Sport έκανε έρευνα με τη βοήθεια της εταιρίας SWG και δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με αυτά, το 47% των Ιταλών πιστεύει ότι το scudetto θα καταλήξει για 7η σερί χρονιά στη Γιουβέντους, με τη Νάπολι να έρχεται δεύτερη στις προτιμήσεις τους με 16%.


Το ενδεχόμενο να κατακτήσει κάποια άλλη ομάδα τον τίτλο θεωρείται πιθανό μόνο για το 13% ενώ υπάρχει και ένα 24% που δηλώνει αναποφάσιστο, αφού θεωρεί ότι η μάχη θα πάει ως την τελευταία αγωνιστική με άγνωστη κατάληξη.

Σε ό,τι αφορά τους οπαδούς των δύο φαβορί που απάντησαν στην έρευνα, οι Γιουβεντίνοι είναι πιο αισιόδοξοι αφού το 70% απάντησε ότι οι μπιανκονέρι θα είναι ξανά πρωταθλητές, ενώ από τους Ναπολιτάνους που συμμετείχαν στην έρευνα, είναι το 60% αυτό που βλέπει την κούπα να κατηφορίζει στο νότο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου