8 Σεπ 2017

Αλέγκρι: Όχι, δε γίνεται να έχουμε οκτώ χαφ για τρεις θέσεις, τρία αριστερά μπακ και τρία δεξιά

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Κιέβο, έδωσε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο προπονητής της Γιουβέντους, όπως σας μετέφερε ήδη το forzajuve.gr, μίλησε για την ομάδα που θα παρατάξει αύριο, για τα μεταγραφικά αποκτήματα, τον Λιχτστάινερ και αρκετά ακόμη θέματα.

Ακολουθούν μερικές ακόμη απαντήσεις του.

Για το αν η φετινή ομάδα είναι πιο δυνατή από την περσινή: «Αυτό θα πρέπει να φανεί στο γήπεδο, όχι στα λόγια. Θα πρέπει να κάνουμε μια σημαντική σεζόν και όταν λέω σημαντική σεζόν εννοώ, όπως πάντα, να είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους όταν έρθει ο Μάρτιος».

Για τον Ιγκουαΐν: «Ο Γκονσάλο δούλεψε πολύ καλά αυτές τις δύο εβδομάδες, τόσο στη φυσική κατάσταση όσο και πνευματικά. Για αυτόν θα είναι μεγάλο κίνητρο πλέον να ξανακερδίσει, αν την έχει χάσει, τη θέση του στην εθνική. Ολοι δουλεύουν καλά, τώρα αρχίζει η σεζόν ουσιαστικά, έχουμε επτά ματς σε ένα μήνα σε Ιταλία και Ευρώπη».

Για τον Ντάγκλας Κόστα: «Είναι εκπληκτικός γιατί έχει τεχνική, ποιότητα, ταχύτητα με την μπάλα, είναι ένας από τους λίγους παίκτες στον κόσμο που ντριμπλάρει τον αντίπαλο του και δημιουργεί συνθήκες αριθμητικής υπεροχής. Χρειαζόταν και χρειάζεται να προσαρμοστεί πλήρως στον τρόπο δουλειάς εδώ, ο οποίος είναι διαφορετικός από ό,τι είχε συνηθίσει. Είναι καλός χαρακτήρας, σπουδαίος επαγγελματίας και αποτελεί μια σημαντική μεταγραφή για τη Γιουβέντους».


Για την Κιέβο: «Είναι πολλά χρόνια στη Serie A, εξασφαλίζει πάντα εύκολα την παραμονή της, είναι μια οργανωμένη ομάδα με πολύ καλό προπονητή. Είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσεις στην αρχή της σεζόν, έχουν αρχίσει καλά. Νίκησαν στο Ούντινε και μετά έχασαν στο τελευταίο λεπτό από την Λάτσιο. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι αμυντικά αύριο σε σχέση με το ματς στη Γένοβα, πρέπει να μπούμε καλά στο ματς όπως με την Κάλιαρι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν λείπει ένας χαφ από το ρόστερ της Γιουβέντους: «Οχι. Δεν γίνεται να έχουμε οκτώ χαφ για τρεις θέσεις, τρία αριστερά μπακ, τρία δεξιά μπακ κλπ. Σε μια τέτοια περίπτωση είναι δεδομένο ότι κάποιοι παίκτες θα "χαθούν". Το ρόστερ της Γιουβέντους είναι δυνατό, είναι ανταγωνιστικό σε όλες τις γραμμές και αν λείψει ένας, θα παίξει ένας άλλος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου