28 Σεπ 2017

Ετσι αντέδρασε ο Ιγκουαΐν όταν έμαθε πως δε θα είναι στη βασική ενδεκάδα με τον Ολυμπιακό

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς αναφέρθηκε στο πώς υποδέχθηκε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν τα νέα για τον δεύτερο σερί πάγκο.

Ο Βόσνιος μέσος, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι θα απουσιάσει από το κυριακάτικο ματς με την Αταλάντα λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε στην προθέρμανση πριν την έναρξη με τον Ολυμπιακό, μίλησε στο Sky Italia και ρωτήθηκε για το πώς υποδέχθηκε ο Ιγκουαΐν την ανακοίνωση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για την 11άδα κόντρα στους ερυθρόλευκους.

«Υποδέχθηκε τα νέα όπως έπρεπε, όπως τα υποδέχεται κάθε ποδοσφαιριστής όταν δεν θα ξεκινήσει στην 11άδα. Σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει μια μορφή θυμού για τον εαυτό σου, ένας θυμός επειδή θέλεις να αποδείξεις στο γήπεδο ότι ο προπονητής δεν είχε δίκιο που σε άφησε εκτός. Είναι φυσιολογικό αυτό, έχει τύχει και σε μένα, θέλουμε να παίζουμε κάθε ματς», είπε ο Πιάνιτς και συνέχισε...


«Ενας ποδοσφαιριστής που δεν ενδιαφέρεται για το αν θα είναι ή όχι στην 11άδα, δεν είναι κανονικός ποδοσφαιριστής. Οι πραγματικοί ποδοσφαιριστές θέλουν να είναι πάντα στο γήπεδο. Ετσι είμαστε και εμείς στη Γιουβέντους, όποιος δεν είναι στην 11άδα δεν είναι ικανοποιημένος με τον πάγκο αλλά είναι λογικό αυτό. Οπως είναι λογικό να είμαστε και στον πάγκο ορισμένες φορές γιατί έχουμε ένα πολύ δυνατό ρόστερ με 22 σημαντικούς ποδοσφαιριστές, όχι μόνο 11».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του για αυτό το θέμα, ο Μίραλεμ είπε ότι «αυτές είναι επιλογές που πρέπει να κάνει ο προπονητής και ξέρουμε ότι θα τύχει και σε άλλους ο πάγκος. Αυτή τη φορά έτυχε στον Ιγκουαΐν αλλά ο Γκονσάλο απάντησε σε όλους όταν μπήκε στο γήπεδο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου