29 Σεπ 2017

Κάτι τρέχει με τον Μπονούτσι...

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι αρχίζει να μπαίνει σιγά-σιγά στο στόχαστρο του ιταλικού Τύπου για τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις του.

Ο αρχηγός της Μίλαν ήταν... εντυπωσιακός και στο χθεσινό ματς με την Ριέκα για το Europa League, κάνοντας λάθη που στοίχισαν στην ομάδα του. Ειδικά στη φάση που οι Κροάτες μείωσαν σε 2-1, ο διεθνής Ιταλός αμυντικός θύμισε τον Μπονούτσι της σεζόν 2010-11, πρώτης του στη Γιουβέντους.

Από την αρχή της σεζόν ο αρχηγός των ροσονέρι είναι κακός αλλά τα ιταλικά ΜΜΕ απλά... ψιθύριζαν. Από χθες το βράδυ είναι αρκετοί οι δημοσιογράφοι σε κανάλια και ιστοσελίδες που αναρωτιούνται τι γίνεται και γιατί ο Μπονούτσι δεν θυμίζει τον παίκτη της Γιουβέντους.


Εμείς θα γράψουμε ξανά αυτό που είχαμε γράψει και πριν εβδομάδες: Σωστό είναι το «να δούμε την άμυνα της Γιούβε χωρίς τον Μπονούτσι», το ίδιο ή και περισσότερο σωστό όμως είναι το «να δούμε και τον Μπονούτσι χωρίς την άμυνα της Γιουβέντους»...


1 σχόλιο:

  1. Από τις μεγαλύτερες απάτες ποδοσφαιριστές. Θυμίζω ότι μόνο τα 2 τελευταία χρόνια αποδέχτηκαν στην Γιουβε ότι είναι... καλός αμυντικός και πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού όλων μας ήταν ότι είναι ένας κατσαπλιάς γκελαδόρος. Τον έκανε η Γιουβεντίνικη άμυνα να φαίνεται καλός αμυντικός. Και δεν φτάνει αυτό αλλά είναι και κωλοχαρακτήρας και καβάλησε το καλάμι άσχημα! Όπως έχω ξανασχολιάσει στην Μίλαν θα αποκαθηλωθεί και μάλιστα με... κρότο! Ο... καλύτερος ιταλός αμυντικός λέει και γελούν οι Κιελίνι και Μπαρτζάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή