10 Σεπ 2017

Εναν σπουδαίο χαρακτηρισμό χρησιμοποίησε ο Αλέγκρι για τον Ντιμπάλα

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι «ντόπαρε» κι άλλο τον Πάουλο Ντιμπάλα μετά το ματς με την Κιέβο ενώ απάντησε και στο αν θα συνεργαστούν και στην... Μπαρτσελόνα.

Ο Αργεντίνος άσος ήταν το πρόσωπο του αγώνα με τους Βερονέζους, αφού από την στιγμή που πέρασε στο ματς ως αλλαγή βοήθησε στο να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας, προσφέροντας παράλληλα θέαμα με τις ενέργειες του και το γκολ που πέτυχε.

Γκολ, το οποίο είναι ήδη το Νο5 στο φετινό πρωτάθλημα και Νο7 στη σεζόν, υπολογίζοντας και το Σούπερ Καπ, με τον Αλέγκρι να έχει μόνο καλά λόγια. «Ο Ντιμπάλα βελτιώνεται συνεχώς και βελτιώνεται πολύ», είπε αρχικά.


«Νομίζω πως έχει όλα όσα χρειάζονται για να γίνει μαζί με τον Νεϊμάρ ο πιο δυνατός ποδοσφαιριστής του κόσμου, όταν αποσυρθούν οι Μέσι και Κριστιάνο. Ο Πάουλο και ο Νεϊμάρ θα μονομαχούν αρκετά χρόνια για την Χρυσή Μπάλα», συνέχισε ο προπονητής της Γιουβέντους, ο οποίος ρωτήθηκε αν θα συνεργαστεί στο μέλλον και στην Μπαρτσελόνα με τον Ντιμπάλα.

«Οχι, δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε. Είμαστε ευτυχισμένοι στη Γιουβέντους και πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε αποτελέσματα όπως τα τελευταία χρόνια».


3 σχόλια:

  1. Μαγκες μην ξεχναμε και τον ασενσιο ισκο...ειδικα ο πρωτος τρομαζει για τον χρονο συμμετοχης που εχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχίζει και οργίζει το παιχνιδάκι με την Μπαρτσελόνα. Πρέπει να κάνουν το ίδιο οι ιταλοί με αυτούς, να τους τρολάρουν. Έπρεπε να πει ότι θέλει να συνεργαστεί με τον Μέσι στην Γιουβέντους να τους βουλώσει το στόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι κακό είναι αυτό που γινεται με το να ρωτάνε και να υπονοουνέ ότι ο ντιμπάλα και τώρα και ο αλεγκρι θα είναι κάποια στιγμή στα νανακια (έτσι λέμε την μπαρτσελονα στην παρέα μου)αα😂😂😂!!ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πολλοί θεωρούν τους νάνους ανώτερους από τη ΜΕΓΆΛΗ ΚΥΡΊΑ! !!Αυπό θα ναι η επιτυχία για εμάς και αυτό περιμένω να γίνει! !να είμαστε οι πρώτοι στα μυαλά των αντιπάλων μας!!να είμαστε μόνιμο φαβορί !!να είμαστε ατρωτοι για όλους αυτούς! !να ακούνε juve και να τρέμουν! !όχι ότι δεν συμβαίνει ακόμη και τώρα αλλά χρειαζόμαστε τίτλους απανωτους champions league! !!
    Stefanos Trikala!!Forza juve! !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή