18 Μαρ 2018

Πώς κατέληξαν και τι κάνουν σήμερα 10 αποτυχημένες μεταγραφές της Γιουβέντους

Κάποιοι ήρθαν στο Τορίνο με μεγάλες προσδοκίες. Κάποιοι άλλοι ήρθαν και ο ποδοσφαιρικός κόσμος δεν κατάλαβε ποτέ το γιατί.

Αφιέρωμα | Γιουβέντους

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα. Επαιξαν σε μια μεγάλη ομάδα ενώ δεν το άξιζαν, γιατί πολύ απλά δεν είχαν τις ικανότητες, ή επειδή βρέθηκαν εκεί σε λάθος στιγμή.

Στη λίστα που ακολουθεί, σίγουρα θα μπορούσαν να προστεθούν και άλλοι. Επιλέχθηκαν 10 ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της Γιούβε. Κάποιοι αρκετά γνωστοί, κάποιοι λιγότερο. Ολοι τους είχαν ένα αποτυχημένο πέρασμα…

Ντιέγκο
Μετά τη Γιουβέντους πήγε στη Βόλφσμπουργκ, στην Ατλέτικο Μαδρίτης, στη Φενερμπαχτσέ και σήμερα Βρίσκεται στην πατρίδα του, στη Φλαμένγκο.


Τζορτζ Αντράντε
Ο Πορτογάλος έκανε ένα πέρασμα και από τη Γιουβέντους. Μετά σταμάτησε το ποδόσφαιρο -το 2009, μόλις στα 32 του- και έκτοτε εργάζεται λέγοντας τη γνώμη του πάνω στο ποδόσφαιρο.


Αρμάντ Τραορέ
Φεύγοντας από τη Γιουβέντους πήγε στην ΚΠΡ σημειώνοντας τις περισσότερες συμμετοχές σε μία ομάδα (87) και μετά πουλήθηκε στη Νότιγχαμ Φόρεστ.


Μίλος Κράσιτς
Μετά τη Γιουβέντους, ο Σέρβος πήγε στην Τουρκία και τη Φενέρ. Δόθηκε δανεικός στην Μπαστιά και σήμερα βρίσκεται στη Λέχια Γκντανσκ.


Φαμπιάν Καρίνι
Ο Ουρουγουανός τερματοφύλακας που τρία χρόνια δεν έπαιξε ούτε μια φορά στη Γιουβέντους, πήρε σβάρνα τις ομάδας μόλις έφυγε από το Τορίνο. Εχουμε και λέμε: Σταντάρ Λιέγης, Ιντερ, Κάλιαρι, Μούρθια, Ατλέτικο Μινέιρο, Πενιαρόλ, Ντεπορτίβο Κουίντιο, Γιουβεντούντ. Σταμάτησε το ποδόσφαιρο τον περασμένο Ιανουάριο.


Χουάν Εσνάιντερ
Ο Αργεντίνος άλλαξε πολλές ομάδες μέχρι ν’ αποσυρθεί. Σαραγόσα, Πόρτο, Καντέτες Σαν Μαρτίν, Ρίβερ Πλέιτ, Αζαξιό, Μούρθια, Νιούελς Ολντ Μπόις. Σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 2005.


Νικολάς Ανελκά
Οταν ένας ποδοσφαιριστής μετά τη Γη Γιουβέντους πηγαίνει στη Γουέστ Μπρόμιτς Αλμπιον και μετά στη Μουμπάι Σίτι, τότε σημαίνει πως το μεγάλο λάθος για την απόκτησή του το έκανε η Γιουβέντους. Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση του 2015.


Ντάριο Κνέζεβιτς
Ο Κροάτης, μετά τη Γιούβε, επέστρεψε στη Λιβόρνο που είχε παραχωρηθεί δανεικός και μετά κατέληξε στη Ριέκα, όπου στη δεύτερη ομάδα της έκλεισε το 2015 την καριέρα του.


Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ
Ο Γάλλος αγωνίστηκε στους μπιανκονέρι για δύο σεζόν. Το 2008 έφυγε για τη Λιόν ενώ τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Παναθηναϊκός. Το 2013 σταμάτησε το ποδόσφαιρο.


Ελιέρο Ελία 
Πλούσια καριέρα… γυρολόγου είχε μετά τη Γιουβέντους ο Ολλανδός. Επόμενος σταθμός ήταν η Βέρντερ Βρέμης και ακολούθησαν Σαουθάμπτον, Φέγενορντ, Μπασάκσεχιρ Κωνσταντινούπολης. Πριν λίγους μήνες είχε μπλεξίματα με τις Αρχές καθώς για συμμετοχή του σε επίθεση στο Ρότερνταμ.

4 σχόλια:

  1. Ο Κράσιτς είχε όλα τα προσόντα τα εξελιχθεί σε τοπ παίχτη. Πραγματικά απορώ πως πήρε την κατηφόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι να απορει κανεις με την πορεια του Κρασιτς...... δυστυχως οταν το μυαλο ειναι πιο κατω απ'τα ποδια, αυτα συμβαινουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O krasic ήταν κατάπια. Απλά ήταν γρήγορος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Κρασιτς τον εφαγε ο Κοντε τιποτε αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή