19 Σεπ 2017

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για το ματς με τη Γιούβε και πόσο έχουν τα εισιτήρια

Η μάχη του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους στον Champions θα είναι ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν.

Η διοίκηση των ερυθρολεύκων εξέδωσε ανακοίνωση για το εκτός έδρας παιχνίδι και τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για όσους θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο του Τορίνο.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του UEFA Champions League μεταξύ των ομάδων Γιουβέντους-Ολυμπιακός, που θα διεξαχθεί στο Allianz Stadium την Τετάρτη 27/09/2017 στις 20:45 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι και θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στο Τορίνο, ως εξής:

Την Τρίτη 19/09 (10:00-18:00), για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την Θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο.


Για τους κατόχους σουιτών και εισιτηρίων διαρκείας VVIP, από τα γραφεία της Διαχείρισης Εισιτηρίων στο Καραϊσκάκη με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας. Για τους υπόλοιπους φιλάθλους της ομάδας, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα εισιτηρίων θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση. Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο πρέπει να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική κράτησή του.

Σε κάθε εισιτήριο θα αναγράφεται όνομα, επώνυμο και ημερομηνία γέννησης με ανεξίτηλο μελάνι, καθώς θα υπάρξει σχετικός έλεγχος (ταυτοποίηση) από την ιταλική αστυνομία κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο. Σε περίπτωση μεταβίβαση ή διόρθωσης πάνω στο εισιτήριο δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 35 ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου