17 Σεπ 2017

Αυτός είναι μέχρι τώρα η πιο ελπιδοφόρα μεταγραφή της Γιουβέντους

Τη στιγμή που οι περισσότεροι περιμένουν τον Φεντερίκο Μπερναρντέσκι να παίξει βασικός, ένας συμπαίκτης του έχει κλέψει την παράσταση.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Πραγματοποιώντας τα πρώτα του βήματα στη Γιουβέντους, ο Ροντρίγκο Μπετανκούρ είναι η ευχάριστη έκπληξη των φετινών μεταγραφών. Δεν είναι καλύτερος όλων, δεν έχει πετύχει ακόμη τίποτα αλλά είναι αυτός που για χάρη του γίνεται -θετική- συζήτηση για το πρόσωπό του.

Ακόμη και από τους συμπαίκτες του…

«Ο Ροντρίγκο μόνο έκπληξη δεν είναι για εμάς που τον βλέπουμε καθημερινά στην προπόνηση», είχε πει τις προάλλες, μετά τον αγώνα στο Καμπ Νου ο Μπουφόν.

Ο 20χρονος μέσος δείχνει να κάνει μελετημένες κινήσεις. Μοιράζει σωστά την μπάλα, δε δείχνει τρακ (μπορεί να έχει αλλά το διαχειρίζεται), είναι άνετος (μπορεί να μην είναι αλλά δε φαίνεται). Βλέπει γήπεδο.


Φυσικά και είναι νωρίς για να πει κάποιος κάτι περισσότερο. Αν και όσοι τον βλέπουν καθημερινά, όπως σημείωσε ο Τζίτζι, λένε… περισσότερα. «Αν και είναι πιτσιρικάς, είναι πολύ έξυπνος και αντιλαμβάνεται τα πάντα σε τεχνικό και τακτικό επίπεδο», είχε πει ο αρχηγός της Γιούβε για τον Μπετανκούρ.

Για τον ποδοσφαιριστή από την Ουρουγουάη αυτό είναι το πρώτο παράσημο. Εκανε το βήμα και ήρθε σε μια μεγάλη ομάδα. Δουλεύει και οι συμπαίκτες του, του το αναγνωρίζουν. Ο προπονητής του δίνει χώρο και εκείνος αξιοποιεί την ευκαιρία.

Ο Ροντρίγκο Μπετανκούρ ήρθε σε μια ομάδα πρωταθλητών και δείχνει πως μπορεί να γίνει μέλος της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου