15 Σεπ 2017

Η συμβουλή που είχε δεχθεί ο Μπερναρντέσκι πριν πάει στο Τορίνο

Ολα μαύρα τα βλέπει στη Γιουβέντους μέρος του ιταλικού Τύπου, αναφερόμενο και στον Φεντερίκο Μπερναρντέσκι.

Μετά τις επιθέσεις στον Γκονσάλο Ιγκουαΐν και τις απορίες διαφόρων Μέσων για τον Ντανιέλε Ρουγκάνι και για το γιατί δεν έχει μονιμοποιηθεί στην 11άδα, τώρα είναι η σειρά του Μπερναρντέσκι. Συγκεκριμένα, η Corriere dello Sport αναρωτιέται σήμερα αν ο νεαρός άσος έκανε λάθος που πήγε στη Γιούβε αντί να μείνει στη Φιορεντίνα.

«Οποιος θέλει πραγματικά το καλό του Φεντερίκο, τον είχε συμβουλεύσει: "Μην πας τώρα στη Γιούβε, μείνε ακόμη ένα χρόνο στη Φιορεντίνα ως βασικός, είναι η σεζόν που οδηγεί στο Μουντιάλ και πρέπει να παίζεις". Η Γιούβε όμως έχει την γοητεία της και ο Μπερναρντέσκι, ο οποίος είχε ορκιστεί αιώνια αγάπη στη Φιορεντίνα, δεν αντιστάθηκε», γράφει η εφημερίδα και συμπληρώνει.


«Τώρα όμως είναι έξω. Πολύ έξω. Η συμμετοχή στο ευρωπαϊκό με την U21 τον επηρέασε στη συνέχεια, στην προετοιμασία της Γιουβέντους, με τον Μπερναρντέσκι να μην είναι βασικός σε κανένα από τα πέντε επίσημα ματς ως τώρα, έχοντας μόλις 59 λεπτά συμμετοχής».

Για τον Μπερναρντέσκι, υπενθυμίζουμε, ο ίδιος ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είπε την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα ακολουθήσει τα... μαθήματα που είχαν κάνει οι Αλβαρο Μοράτα και Πάουλο Ντιμπάλα όταν ήρθαν στη Γιούβε, ενώ προκαλεί εντύπωση το πώς ο ιταλικός Τύπος βάζει καθημερινά και άλλο θέμα στο τραπέζι για ποδοσφαιριστές των μπιανκονέρι.


3 σχόλια:

  1. Το Μιλάνο προσπαθεί πάλι να αποδομήσει την Γιουβε για να γυρίζει το ιταλικό ποδόσφαιρο στο 2010...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά το πρώτο πρωτάθλημα με τον Κόντε οι "αντικειμενικοι" το καλοκαίρι και την αρχή της ποδοσφαιρικής χρονιάς όλο το ίδιο τροπάρι.
    Σεζόν:
    2012-2013. "Να δουμε πως θα πάει τώρα και μαζι με Ευρώπη".
    2013-2014."Οι άλλοι(Νάπολι) πήρανε παίκτες από Ρεαλ και εσυ με τον προβληματικό χαρακτήρα Τεβες που θα κάνει άνω κάτω τα αποδυτήρια"
    2014-2015.Φεύγει ο Κόντε,οπως έφυγε,έρχεται ο Αλέγκρι,όπως ήρθε,"τέλος εποχής για την Γιούβε".
    2015-2016.Φεύγουν Βιντάλ,Πίρλο,Τέβες,"τέλος εποχής για την Γιουβε".Αυτό κράτησε μέχρι την δεκατη αγωνιστική.
    2016-2017.Δεν "βρήκαν" κάτι.
    υγ.Τι να κάνουν κι'αυτοί,έξι χρόνια είναι πολλά.
    υγ2.Τουλάχιστον έχουν να πανηγιρίζουν τις νίκες της Ρεαλ και Μπάρτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή