9 Σεπ 2017

Το σημάδι των καιρών, μια… ήττα που η Γιούβε δεν μπορεί να τη γλιτώσει με τίποτα

Για ένα από τα πολλά που μπορούσε να υπερηφανευτεί η Γιουβέντους, για αρκετά χρόνια, ήταν μια συγκεκριμένη τετράδα της.

Για τον Τζανλουίτζι Μπουφόν στο τέρμα και για τους Αντρέα Μπαρτζάλι, Λεονάρντο Μπονούτσι και Τζόρτζιο Κιελίνι ακριβώς μπροστά του. Ο γκολκίπερ και η άμυνα της Κυρίας ήταν ο γκολκίπερ και η άμυνα της εθνικής Ιταλίας.

Στο Τορίνο δεν υπάρχει πλέον αυτή η τετράδα και δεν αναφερόμαστε μόνο στη μεταγραφή του Μπονούτσι. Στην τρίτη αγωνιστική απέναντι στην Κιέβο έγινε κάτι που είχαμε αρκετό καιρό να δούμε (τουλάχιστον σε αγώνα πρωταθλήματος): να μην υπάρχει κανένας από τους συγκεκριμένους τέσσερις στη βασική ενδεκάδα.


Και ο Μπονούτσι μπορεί πουλήθηκε. Ο Τζίτζι με τον Αντρέα, όμως, χρειάζονται περισσότερες ανάσες χωρίς να υπάρχει λόγος να παίζουν βασικοί στα μικρότερα ματς ενώ ο Τζόρτζιο δεν ήταν έτοιμος.

Μεταγραφές, τραυματισμοί ή… γεράματα, όπως και το πει κανείς, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Η Γιούβε αλλάζει. Μην ξεχνάμε πως από το χρόνου από την παραπάνω τετράδα θα υπάρχει μόνο ένας παίκτης στο Allianz Stadium. Ο Κιελίνι. Η Γιουβέντους μπορεί να κερδίζει τον έναν αντίπαλο μετά τον άλλον και να καταβροχθίζει τα πρωταθλήματα αλλά τον χρόνο δεν μπορεί να τον νικήσει. Ούτε καν… «Χ» δεν μπορεί να πάρει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου