21 Οκτ 2017

Ο Μπέκαμ σπάνια μιλάει για τη Γιουβέντους αλλά όταν το κάνει λέει ωραία πράγματα

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν είναι Γιουβεντίνος αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να πει ωραία πράγματα, αλήθειες όλα, για τους μπιανκονέρι.

Ο Αγγλος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος πέρασε και από την Ιταλία φορώντας τη φανέλα της Μίλαν, παραχώρησε συνέντευξη στο Sky Italia και δεν γινόταν να μην αναφερθεί στην Κυρία.

«Τα τελευταία έξι χρόνια της Γιουβέντους ήταν εξαιρετικά. Προφανώς το να πάει δύο φορές στον τελικό του Champions League, γεγονός που αποτελεί μία από τις πιο σπουδαίες στιγμές στην καριέρα ενός ποοσφαιριστή, είναι εκπληκτικό. Είχαν μια σπουδαία σεζόν, έχουν σπουδαίους παίκτες και καλό προπονητή. Λυπάμαι για το πώς εξελίχθηκε για τη Γιουβέντους στο Κάρντιφ, αλλά από την άλλη πλευρά ήταν ένας καλός τελικός για την Ρεάλ», είπε αρχικά ο Μπέκαμ, για να προσθέσει στη συνέχεια.

«Οταν ήμουν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Γιουβέντους ήταν ένα από τα κλαμπ που παρακολουθούσαμε. Τόσο πλούσια σε ιστορία, σε ποδοσφαιριστές όπως ο Ντελ Πιέρο, σπουδαίος φίλος και σπουδαίος άνθρωπος. Είναι όμορφο να βλέπεις ότι και σήμερα η Γιούβε συνεχίζει να έχει επιτυχίες».


Το forzajuve.gr έχει αναφέρει την ιστορία με τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος είχε ως πρότυπο την Γιουβέντους του Μαρτσέλο Λίπι της δεκαετίας του '90 ενώ είχε υπερασπιστεί, με επιστολή του, τον Λουτσιάνο Μότζι στην ποινική δίκη για το Calciopoli.

Σχετικά θέματα

Ο σερ Αλεξ, οι βιντεοκασέτες, η κακία και η επιστολή που έστειλε για χάρη της Γιούβε, Ξέρετε ότι... Διαβάστε περισσότερα »



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου