5 Οκτ 2017

Ο Μπερναρντέσκι εξηγεί πως νιώθει κάποιος όταν δεν είναι πρώτη επιλογή του προπονητή της Γιουβέντους

Ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι τα εξήγησε καλά σε ό,τι αφορά το ξεκίνημα του στη Γιουβέντους.

Ο διεθνής Ιταλός άσος έκανε μόλις πριν λίγες μέρες στο Μπέργκαμο, με γκολ και ασίστ εις βάρος της Αταλάντα, την πρώτη του εμφάνιση ως βασικός από την ημέρα που υπέγραψε στους μπιανκονέρι και μίλησε για την κατάσταση του, από το Κοβερτσιάνο όπου έχει καταλύσει η εθνική Ιταλίας.

«Εχω παίξει λίγο ως τώρα αλλά δεν ανησυχώ. Ετσι είναι στη Γιουβέντους, υπάρχουν βήματα που πρέπει να κάνεις και είναι φυσιολογικό, μιλάμε για μια ομάδα με έξι σερί πρωταθλήματα και δύο τελικούς Champions League σε τρία χρόνια. Δεν είναι δράμα ο πάγκος, το δέχθηκα με ηρεμία και ταπεινότητα», είπε αρχικά ο Μπερναρντέσκι και συμπλήρωσε.

«Η Γιούβε είναι η Γιούβε, δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς αμέσως σε μια ομάδα που θέλει να νικάει πάντα, που έχει αυτή τη νοοτροπία από τον πρόεδρο ως τον τελευταίο φροντιστή. Είναι θέμα νοοτροπίας και αυτό δεν μπορείς να το δουλέψεις στις προπονήσεις, αυτό το αποκτάς. Εχω καταλάβει ότι αν δεν δίνεις το 100% στη Γιούβε, υπάρχουν άλλοι για να παίξουν. Το πρώτο που έχω να κάνω, επομένως, είναι να αποδείξω ότι είμαι παίκτης επιπέδου Γιουβέντους».


Ολοκληρώνοντας την αναφορά του στους μπιανκονέρι, ο Φεντερίκο τόνισε: «Δουλεύω για να γίνω σταδιακά σημαντικός για την ομάδα και  Αλέγκρι με βοηθάει πολύ, έχουμε πολύ καλή σχέση. Αυτό που γίνεται τώρα με μένα, έγινε και με τον Ντιμπάλα στο ξεκίνημα του στη Γιουβέντους. Δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που περνάει αυτή την διαδικασία. Ετσι δουλεύει το πράγμα, έτσι είναι το σωστό και χρειάζεται δουλειά, επιθυμία, ποιότητα. Είμαι υπερήφανος που είμαι μέλος της Γιουβέντους».


1 σχόλιο:

  1. Ωραιος ο Φεντε φαινεται παιχτης που εχει κριση να διαχειριστει πολλες καταστασεις,κανεις δεν αμφιβαλει για την ποιοτητα του και το μελλον του προβλεπεται Υπερλαμπρο(μακρια απο τραυματισμους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή