23 Οκτ 2017

Μετά από μια 6άρα, ο Μπουφόν είναι περήφανος που είναι συμπαίκτης με τον επιθετικό που δε σκόραρε και να το γιατί

Ο Τζίτζι Μπουφόν είχε ακόμη ωραιότερα λόγια για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν και είναι σαφές ότι έστειλε κάποια μηνύματα σε άλλους.

Ο αρχηγός της Γιουβέντους δεν είπε μόνο όσα αναφέραμε σε χθεσινό κομμάτι, μετά τη νίκη επί της Ουντινέζε, αλλά μίλησε και στη Domenica Sportiva της Rai, στέλνοντας διάφορα μηνύματα στους συμπαίκτες του.

«Αυτός στον οποίο πρέπει να σταθούμε σήμερα, γιατί ήταν πραγματικά παράδειγμα προς μίμηση, είναι ο Ιγκουαΐν. Ο Γκονσάλο με έκανε σήμερα να νιώσω υπερήφανος που είμαι συμπαίκτης του, γιατί έκανε ένα εκπληκτικό ματς. Δεν έβαλε γκολ, αλλά δεν έκανε ούτε μία λάθος πάσα, έδωσε την ψυχή του, ερχόταν πάντα πίσω για να μαρκάρει και να μας βοηθήσει να πάρουμε μια ανάσα, κάλυψε τους πάντες, έκανε τόσα κλεψίματα. Το να βλέπω έναν τέτοιο Ιγκουαΐν πραγματικά μου δίνει πίστη για τη συνέχεια» είπε ο Μπουφόν και όταν ρωτήθηκε αν αυτή η νίκη, όπως ήρθε, αποτελεί μια απάντηση προς τις άλλες ομάδες, απάντησε ως εξής...


«Εμείς πρέπει πρώτα και πάνω από όλα να δώσουμε απαντήσεις και μηνύματα στους εαυτούς μας. Και τα μηνύματα πρέπει να είναι το να έχουμε πείνα, να έχουμε θέληση για να κουραστούμε όλοι μαζί, να είμαστε ομάδα, να είμαστε δίπλα-δίπλα, να παλέψουμε για ένα μοναδικό σκοπό, για ένα στόχο, όλοι μαζί».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου