23 Οκτ 2017

Μοντέλα: Εγώ παίζω την καριέρα μου σε τέτοια ματς αλλά αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο…

Ενδιαφέρον έχει να δούμε τι αντιδράσεις θα υπάρξουν για τις χθεσινές δηλώσεις του Βιντσέντσο Μοντέλα μετά το Μίλαν-Τζένοα.

Οταν η Γιουβέντους υποχρεώθηκε σε ισοπαλία στο Μπέργκαμο με την Αταλάντα επειδή ο διαιτητής αποφάσισε να ακυρώσει το γκολ του Μάντζουκιτς μέσω VAR γυρνώντας... 15 δευτερόλεπτα πίσω, υπήρξαν παράπονα για τον τρόπο που χρησιμοποιείται το βίντεο. Τότε, όπως θα θυμάστε, είχαν βγει πολλοί, δημοσιογράφοι και άνθρωποι του ποδοσφαίρου (π.χ. Σπαλέτι) να πουν ότι το VAR δεν το θέλουν μόνοι όσοι είχαν εύνοια.


Να δούμε αν θα πουν το ίδιο και για τον Μοντέλα, ο οποίος μετά το 0-0 της Μίλαν με την Τζένοα, σχολιάζοντας την αποβολή του Μπονούτσι, είπε: «Εγώ παίζω την καριέρα μου σε τέτοια ματς αλλά αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο πλέον, είναι TV. Το VAR με κάνει να χάνω την υπομονή μου. Ο Μπονούτσι δεν έχει πρόθεση να χτυπήσει τον αντίπαλο, προσπαθεί να πάρει καλύτερη θέση, ξέρετε πόσα γκολ έβαλα εγώ στην καριέρα μου σε τέτοιες φάσεις; Δεν γίνεται φάσεις που συμβαίνουν μια ζωή στο ποδόσφαιρο να μετατρέπονται σε τηλεοπτικές, θα πρέπει να δουν πώς θα χρησιμοποιούν το VAR γιατί δεν το χρησιμοποιούν σωστά μέχρι τώρα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου