19 Οκτ 2017

Ο νέος ρόλος του Κουαδράδο μέσα στο γήπεδο

Ο Χουάν Κουαδράδο προσφέρθηκε να βοηθήσει και ως δεξί μπακ αν χρειάζεται, ειδικά με τόσες απουσίες.

Με τον Ντε Σίλιο τραυματία, τον Χέβεντες επίσης και τον Λιχτστάινερ εκτός λίστας για τους ομίλους του Champions League, η Γιουβέντους έχει ουσιαστικά δύο λύσεις για το δεξί άκρο της άμυνας της: Μπαρτσάλι ή Στουράρο. Τώρα μπορεί να απέκτησε και μία ακόμη, αφού ο Κουαδράδο αγωνίστηκε από ένα σημείο κι έπειτα ως δεξί μπακ χθες και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε και σε αυτό.

«Αυτή είναι η ομάδα μας, όλοι κάνουμε αυτό που χρειάζεται η ομάδα, όλοι μας θυσιαζόμαστε μέσα στο γήπεδο αν χρειαστεί και προσπαθούμε για το καλύτερο. Η αλήθεια ότι είναι στο ξεκίνημα της καριέρας μου στην Κολομβία αγωνιζόμουν ως δεξί μπακ οπότε ξέρω την θέση. Σίγουρα, μετά από τόσα χρόνια ως εξτρέμ, πρέπει να βελτιώσω κάποια πράγματα αλλά είμαι στη διάθεση του προπονητή για να αγωνιστώ κι εκεί, αν αποφασίσει ότι πρέπει να το κάνω».


Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, στη συνέχεια, ρωτήθηκε από το JTV για την χρησιμοποίηση του Κουαδράδο στο δεξί άκρο της άμυνας κάποια στιγμή χθες και για τις δηλώσεις του Κολομβιανού, για να απαντήσει: «Εντάξει, σήμερα ήταν κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και γι’ αυτό του είπα να γυρίσει εκεί. Θα επιστρέψουν οι Ντε Σίλιο και Χέβεντες, υπάρχει ο Λιχτστάινερ, άρα έχουμε παίκτες και για εκεί. Ο Κουαδράδο, πάντως, μπορεί να είναι μια καλή λύση αν χρειαστεί».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου