22 Οκτ 2017

Τα σχέδια του Ντελ Πιέρο και γιατί τον συνδέουν με επιστροφή στο Τορίνο και τη Γιουβέντους

Πώς περνάει, αλήθεια, τον καιρό του ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και τι σχεδιάζει για το μέλλον;

Ο ιστορικός αρχηγός της Γιουβέντους θα είναι πάντα ένα πρόσωπο ταυτισμένο με την Κυρία του ιταλικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως θα είναι πάντα μια μεγάλη αγάπη των οπαδών. Οι οποίοι τον ακολουθούν πάντα, ειδικά τώρα στην εποχή των social media, θέλοντας να είναι πάντα σε επαφή μαζί του για να του εκφράζουν την αγάπη τους αλλά και την επιθυμία τους να τον ξαναδούν στην ομάδα. Από οποιοδήποτε πόστο.

Είναι, όμως, κάτι τέτοιο στα άμεσα ή μελλοντικά σχέδια του Αλεξ; Είναι. Από την στιγμή που σταμάτησε οριστικά το ποδόσφαιρο, ο Ντελ Πιέρο μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στο Τορίνο και στο Λος Αντζελες, όπου άνοιξε και ένα εντυπωσιακό εστιατόριο ενώ σχεδιάζει να δημιουργήσει κάτι σαν «σειρά» στον συγκεκριμένο τομέα. Τα λεφτά για να το κάνει, άλλωστε, τα έχει οπότε δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο πρόβλημα. Παράλληλα, ο Ντελ Πιέρο είναι και ένας από τους μόνιμους αναλυτές-σχολιαστές του Sky Italia, είτε βρίσκεται στην Ιταλία τα σαββατοκύριακα είτε στις ΗΠΑ.

Τους τελευταίους μήνες, πάντως, υπάρχει σταθερά μια φημολογία περί μόνιμης επιστροφής του Αλεσάντρο στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Τορίνο. «Δεν μπορώ να σας πω τώρα στον αέρα αυτό που σας είπα πριν έξω από το στούντιο», είπε τον προηγούμενο μήνα ο Ντελ Πιέρο σε μια ραδιοφωνική εκπομπή και όταν ρωτήθηκε, έτσι... αόριστα, αν σύντομα θα έχει διάφορες υποχρεώσεις στην περιοχή του Πιεμόντε, η απάντηση ήταν θετική.


Αυτό οδήγησε πολλούς στο συμπέρασμα ότι ο Pinturicchio ετοιμάζεται να αναλάβει κάποιο πόστο στη Γιούβε και μάλιστα με τις φήμες τότε να κάνουν λόγο ακόμη και για αποχώρηση του Αντρέα Ανιέλι από την προεδρία λόγω του θέματος με τους ultras και την ’ndrangheta, έπαιξαν όλα τα σενάρια. Σε αυτό, άλλωστε, βοήθησε και η παραδοχή του Ντελ Πιέρο, την ίδια περίοδο, ότι με τον Ανιέλι έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα σε ό,τι αφορά το τι έγινε το 2012 και συμπλήρωσε ότι όλα είναι μια χαρά πλέον.

Δεν είναι λίγοι επομένως, αντιθέτως είναι πάρα πολλοί, αυτοί που πιστεύουν ότι σύντομα Γιουβέντους και Ντελ Πιέρο θα ανακοινώσουν κάτι που θα αρέσει στον κόσμο. Τι θα είναι αυτό το «κάτι», αν δεχθούμε ότι ισχύει αυτό, προφανώς το ξέρουν μόνο ο πρόεδρος και ο Αλεσάντρο. Σημασία έχει ότι η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι Γιουβέντους και Ντελ Πιέρο θα... ανταμώσουν ξανά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου