29 Οκτ 2017

«Ο τρόπος που τον διαχειρίζεται ο Αλέγκρι και η διοίκηση είναι ο καλύτερος, σε ένα ή δυο χρόνια θα είναι η βάση της Γιούβε»

Ο Τζίτζι Μπουφόν είχε μόνο ωραίες δηλώσεις, με τα μηνύματα που πάντα στέλνει με την εμπειρία του, μετά τη νίκη με 2-0 στο Σαν Σίρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός της Γιουβέντους.

Για τον Ιγκουαΐν: «Αν με την Ουντινέζε ο Γκονσάλο κουβάλησε τον σταυρό, σήμερα τραγούδησε κιόλας. Σκόραρε και βοήθησε την ομάδα να νικήσει ένα πάρα πολύ σημαντικό ματς. Προσεγγίσαμε τον αγώνα διαφορετικά από ό,τι συνηθίζουμε φέτος, υπήρξε μεγαλύτερη ταπεινότητα και μεγαλύτερη διάθεση να θυσιαστούμε γιατί ξέραμε τις δυσκολίες αυτού του αγώνα. Ημασταν πολύ καλοί γιατί καταλάβαμε πόσο σημαντικοί ήταν αυτοί οι τρεις βαθμοί».

Για τη μάχη του τίτλου: «Εμείς έχουμε κάνει μια ισοπαλία και μία ήττα σε 11 αγώνες, αν νικάνε συνεχώς οι άλλες δεν είναι δικό μας πρόβλημα. Συγχαρητήρια σε Νάπολι και Ιντερ, εμείς πρέπει να κάνουμε αποτέλεσμα σε κάθε ματς για να προσπαθήσουμε να είμαστε συνεχώς ακριβώς πίσω τους».


Για τον Ρουγκάνι: «Οι απαιτήσεις που υπάρχουν στη Γιούβε είναι πολύ υψηλές, ένας νεαρός όπως ο Ρουγκάνι χρειάζεται χρόνο για να μπορέσει να κάνει και λάθη, να κάνει εμφανίσεις που δεν θα είναι στο επίπεδο που πρέπει. Ο τρόπος που τον διαχειρίζεται ο Αλέγκρι και η διοίκηση είναι ο καλύτερος, σε ένα ή δύο χρόνια η άμυνα της Γιούβε θα έχει ως βάση τον Ρουγκάνι».

Για τη Γιούβε σε σχέση με τη Νάπολι: «Είμαστε δύο ομάδες που παίζουν διαφορετικό ποδόσφαιρο, με διαφορετική ποιότητα, επομένως δεν θέλουμε να είμαστε η Νάπολι γιατί δεν αντιπροσωπεύει το πιστεύω μας, όπως αυτοί δεν θέλουν να είναι όπως η Γιουβέντους. Ο καθένας θα κάνει το πρωτάθλημα του όσο το δυνατόν καλύτερα, η Νάπολι προς το παρόν το κάνει καλύτερα όπως δείχνει η βαθμολογία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου