9 Οκτ 2017

Σενάριο για Ντιμπάλα-Ντοναρούμα και Ρεάλ

Την ημέρα που διαβάζουμε ότι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα πρέπει να φύγει το καλοκαίρι, διαβάζουμε και σενάρια για τον Πάουλο Ντιμπάλα.

Το έχουμε ξαναγράψει ότι μια προσπάθεια αποσταθεροποίησης της Γιουβέντους θα έχει πάντα πολλούς υποστηρικτές στην Ιταλία και θα προσπαθούν να το πετύχουν με την παραμικρή αφορμή. Και αυτή η αφορμή τώρα είναι η ισοπαλία με την Αταλάντα και το -2 από τη Νάπολι.

Ετσι, κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος διαβάσαμε για τον Ντάγκλας Κόστα που προβληματίζει, διαβάσαμε συμβουλές προς τον Αλέγκρι να αποχωρήσει από τους μπιανκονέρι στο τέλος της σεζόν και τώρα βλέπουμε και την Mediaset να υποστηρίζει ότι ο Ντιμπάλα, όπως και ο Ντοναρούμα της Μίλαν, θα είναι στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι.


Και κάπως έτσι, θα το πάρουν αυτό το ρεπορτάζ οι Ισπανοί και θα το αναπαράγουν, με τους Ιταλούς μετά να λένε ότι οι Ισπανοί γράφουν για Ρεάλ-Ντιμπάλα και το θέμα θα συντηρείται σαν «ενόχληση» προς τη Γιουβέντους, η οποία με κάθε επισημότητα, όπως είπε ο γενικός διευθυντής της πριν λίγες μέρες, θα προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Αργεντίνο. Επειδή αυτό θέλει ο Ντιμπάλα!


1 σχόλιο:

  1. Ανιέλι πούλα! Αυτό μένει να διαβάσουμε... Πάντως η Γιούβε πρέπει να αντιδράσει (ΜΜΕ έχει) και να τρολάρει ότι ετοιμάζει πρόταση για Μέσι, ότι θα ξαναγοράσει τον Μπονούτσι και ότι δίνει 20 μύρια + Ασαμόα για Κριστιάνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή