13 Οκτ 2017

Αλέγκρι: Προς το παρόν δε βλέπω τον Σιμόνε Ιντσάγκι στη Γιουβέντους γιατί είμαι εδώ εγώ

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Λάτσιο, σχολιάζοντας ακόμη και τον... διάδοχο Σιμόνε Ιντσάγκι.

Ακολουθούν τα κυριότερα από όσα είπε ο προπονητής της Γιουβέντους.

Για τους τραυματίες: «Ο Μάντζουκιτς είναι καλά, μπορεί να παίξει, δεν έχει τίποτα. Ο Μπουφόν θα παίξει αύριο, ο Κεντίρα είναι διαθέσιμος, ο Πιάνιτς επιστρέφει την Τετάρτη, δεν θα τον ρισκάρω τώρα. Ο Μαρκίζιο δουλεύει, για τους Ντε Σίλιο-Χέβεντες-Πιάτσα έχουμε ακόμη χρόνο. Ο Κεντίρα μπορεί να παίξει και βασικός, θα δούμε ποιος είναι πιο ξεκούραστος».

Για τους Ντιμπάλα και Ιγκουαΐν: «Ο Ντιμπάλα έκανε 15 μέρες διακοπές αφού δεν έπαιξε στην εθνική. Ο Γκονσάλο είναι αποφασισμένος να κάνει μια σπουδαία σεζόν με τη Γιουβέντους, θα κάνει σπουδαίο μήνα. Εχει και τον προσωπικό του στόχο, ο οποίος είναι να πάει στο Μουντιάλ».


Για την Λάτσιο: «Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε αντεπιθέσεις, είναι ομάδα καλά οργανωμένη και προπονημένη, είναι η ώρα να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα: Να σταματήσουμε τα μπλακ-άουτ γιατί μερικές φορές σταματάμε να παίζουμε και να αμυνόμαστε. Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό, γιατί αλλιώς κινδυνεύουμε με γκέλες».

Για την φετινή μάχη: «Φέτος είναι πιο δύσκολα από πέρυσι. Νάπολι, Ρόμα, Ιντερ, Μίλαν, Λάτσιο είναι πιο θυμωμένες και αποφασισμένες να νικήσουν τη Γιουβέντους, είναι όλο και πιο ανταγωνιστικές. Η ομάδα έχει κάνει τρομερά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια, τώρα πρέπει να κάνουμε το κάτι παραπάνω γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα γίνουμε σαν όλες τις άλλες ομάδες, θα κάνουμε γκέλες και θα κινδυνεύουμε να χάσουμε το πρωτάθλημα».


Για την άμυνα: «Τα τελευταία δέκα χρόνια μόνο μία φορά κατέκτησε το πρωτάθλημα ομάδα που δεν είχε την καλύτερη άμυνα. Ισως να μην χρειαστεί η καλύτερη άμυνα φέτος αλλά δεν το πιστεύω. Στο τέλος θα παίξει μεγάλο ρόλο αυτό».

Για τον Σιμόνε Ιντσάγκι και πώς θα τον έβλεπε στο Τορίνο: «Προς το παρόν δεν τον βλέπω, γιατί είμαι εγώ στη Γιουβέντους. Οπως και να έχει, ο Σιμόνε είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές, έχει μεγάλη τακτική ικανότητα αλλά και στο πώς διαχειρίζεται την ομάδα, θα κάνει σίγουρα μια σπουδαία καριέρα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου