26 Οκτ 2017

Αλέγκρι: Ετσι θα χάσουμε από τη Μίλαν

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είπε ξεκάθαρα ότι η Γιουβέντους θα χάσει από την Μίλαν το Σάββατο αν παίξει όπως χθες.

Μπορεί οι μπιανκονέρι να νίκησαν με 4-1 την Σπαλ και να είχαν φάσεις και για άλλα γκολ, έκαναν όμως και πάλι αρκετά λάθη και ο προπονητής δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του μιλώντας στο Sky Italia.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέγκρι.

- Σκόραραν όλοι οι επιθετικοί απόψε. Σε τι σημείο είναι η ομάδα σε ό,τι αφορά το επίπεδο συγκέντρωσης;
«Απόψε κάναμε βήμα πίσω σε σχέση με το Ούντινε. Η αποψινή εμφάνιση δεν αρκεί για να πάρουμε νίκη στο Μιλάνο το Σάββατο, αν παίξουμε έτσι θα χάσουμε».

- Είσαι εκνευρισμένος;
«Ναι, γιατί ξεκινήσαμε καλά και μετά το 2-0 έπρεπε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα. Μετά ξεκινήσαμε να κάνουμε λάθη, κάτι εύκολες λάθος πάσες και τους ξαναβάλαμε στο ματς. Τους ξαναβάλαμε επειδή ήμασταν απρόσεκτοι στο γκολ τους και μετά ήμασταν τυχεροί στο γκολ που ακυρώθηκε. Πρέπει να καταλάβουμε κάποια πράγματα, δεν γίνεται να κάνουμε ρουλέτα κάθε ματς».

- Τι πρέπει να γίνει;
«Να χειριζόμαστε καλά την μπάλα, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι ανασταλτικά. Σήμερα μετά το 2-0 βγήκαμε από το ματς, δεν είναι εύκολο μετά να ξαναμπείς. Μας ξύπνησε λίγο το γκολ που έβαλαν και ακυρώθηκε».

- Την μπάλα ξέρουν να την κρατάνε πολλοί παίκτες. Εβαλες τον Κουαδράδο για κατοχή μπάλας;
«Οχι. Μετά το 2-0 η Σπαλ δεν μας πρέσαρε καθόλου και αρκούσε να κυκλοφορήσουμε καλά την μπάλα, μέχρι να τους ανοίξουμε. Πρέπει, επίσης, να κρατάς δυνάμεις για το Σάββατο. Πρέπει να βελτιωθούμε και πρέπει να αποκτήσουμε περισσότερη κακία, είμαστε ακόμη πολύ χαλαροί σε αυτό».


- Σε ανησυχεί η Μίλαν;
«Οχι. Αρκεί φυσικά να καταλάβουμε ότι σήμερα κάναμε κακή εμφάνιση. Με την Λάτσιο κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο, στο Ούντινε δεν έκανα πλάκα όταν είπα ότι ήταν καλύτερο που μείναμε με 10, γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα κάναμε κι εκεί τίποτα περίεργο... Πιστεύω ότι έχω έξυπνους παίκτες, όμως, ότι καταλαβαίνουν τι λέω και ότι το Σάββατο θα κάνουν μεγάλο ματς».

- Η Γιούβε έχει αλλάξει DNA, σκοράρει πολύ αλλά δέχεται κιόλας.
«Μα το πρόβλημα δεν είναι τα πολλά γκολ, το πρόβλημα είναι ότι κάνουμε τεχνικά λάθη».

- Αυτή η ομάδα, όμως, δυσκολεύεται να κρατήσει μπάλα. 
«Οχι, έχουμε σπουδαία ποιότητα και θα το κάνουμε αυτό. Δεν υπάρχει κάτι άλλο».


1 σχόλιο:

  1. Σιγά τον τρομερό αντίπαλο που θα την είχαμε και βέβαιη την ήττα αν παίξουμε όπως χθές!.. Σιγά μην πάμε και με νοοτροπία ηττοπάθειας κόντρα στη 10η της βαθμολογίας!.. Ακόμα και η τρίτη από το τέλος Τζένοα δεν έχασε στο Μιλάνο, λες να είμαστε εμείς οι πρώτοι μίστερ Αλέγκρι;.. Για να μην αναφέρω τον διασυρμό σε όλα τα ντέρμπυ που έδωσαν μέχρι τώρα.. Άνετο διπλό το Σάββατο, οποισδήποτε και αν παίξει στην ενδεκάδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή