14 Οκτ 2017

Οποιος νομίζει πως το σημαντικό πρόβλημα της Γιουβέντους είναι τα χαμένα πέναλτι του Ντιμπάλα, μάλλον πρέπει να το σκεφτεί ξανά…

Η αμυντική δυσλειτουργία της ομάδας είναι φανερή. Τις προηγούμενες χρονιές, η Γιούβε δημιουργούσε σερί με το «μηδέν» στα μετόπισθεν.

Ο Τζίτζι έκανε ρεκόρ απαραβίαστης εστίας και φέτος η Γιουβέντους έχει δεχτεί 7 γκολ σε 8 αγωνιστικές. Φταίει γι’ αυτό η πώληση του Μπονούτσι; Πολλά επιχειρήματα θα μπορούσαν να ειπωθούν. Και υπέρ και κατά.

Το σίγουρο είναι πως με τον Μπονούτι και το BBC στην Ιταλία αλλά και στην Ευρώπη, η ομάδα ήταν δυνατή στην άμυνα αλλά η συγκεκριμένη τριάδα και ο Μπουφόν δέχτηκαν τέσσερα γκολ από τη Ρεάλ στον τελικό του Champions League. Οπότε;


Όχι, δε φταίει η φυγή του Μπονούτσι. Ετσι κι αλλιώς, μια ομάδα (και η άμυνά της) πάντα μεταλλάσσεται. Αλλάζει. Και καλείται να προσαρμοστεί σε νέες συνθήκες. Το σίγουρο είναι πως το σημείο-κλειδί των μπιανκονέρι δεν υπάρχει, προς το παρόν, φέτος. Και αυτό το βλέπουν όλοι.

Οταν η Γιουβέντους δεν έχει την κλασική δυνατή ιταλική άμυνα τότε δεν είναι άτρωτη. Οσο η γραμμή στα μετόπισθεν δε φτιάχνει, οι πρωταθλητές θα δοκιμάζονται. Το σημαντικό πρόβλημα δεν είναι τα χαμένα πέναλτι του Ντιμπάλα. Είναι τα γκολ που δέχονται οι μπιανκονέρι.


3 σχόλια:

  1. Προφανώς και το πρόβλημα είναι ο Μπανούτσι. Προφανώς το πρόβλημα είναι τα καβούρια που εχει στις τσέπες η διοίκηση. Και φυσικά προφανώς και είναι το πρόβλημα ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Οσο και να θελούν να μας το πλασάρουν αλλιώς η διοίκηση το καλοκαίρι έκανε ΚΑΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!

    Το μεγαλύτερο όλων, είναι και αυτό που κάενι κάθε καλόκαιρι τα τελευται χρόνια αφήνει να φύγουν μεγάλοι παιχτες με το πρόσχημα όποιος θελει να φύγει φεύγει και τετοιες π......ς. Ο Μπονούτσι ήταν τεράστιος παίχτης για τη Γιούβε και η διοίκηση όφειλε να διορθώσει το προβλήμα που υπήρχε πουλώντας τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Caesar πες τα ρε φίλε... Αφήνουν τον Μπονούτσι να πάει στην Μίλαν και έτοιμάζεται φέτος να στείλει το πρωτάθλημα στην Μίλαν με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις. Πες τα ρε φίλε... Ε; Τι όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι δεν φταιει ο Ντυμπαλά;Δυο σημαντικά πέναλντι έχει χάσει συνεχόμενα.Θέλει και ανανέωση και απο πάνω και είναι φρου φρου και αρώματα.Αμα δεν βάζει αυτα τα πεναλντι ποια θα βάζει;Εκεινα που δεν καίει η μπάλα;Η ομάδα πίεσε και κέρδισε τα πεναλντι και μετά περίμενε τον Ντυμπαλάκο να τα βάλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή