17 Οκτ 2017

Κιελίνι: Στηρίζω τον Μπονούτσι αλλά ελπίζω να τερματίσει πίσω μας με την Μίλαν

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του αλλά και στον Λεονάρντο Μπονούτσι, στη συνέντευξη Τύπου για το Γιουβέντους-Σπόρτινγκ, στέλνοντας και μήνυμα προς όλους: «Το πρωτάθλημα εξαρτάται από εμάς».

Ο διεθνής Ιταλός στόπερ ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Γιούβε και τα κυριότερα από όσα είπε είναι τα εξής.

Για την ήττα από την Λάτσιο και το -5: «Τα τελευταία χρόνια ήμασταν πάντα μια καλή μηχανή και κάνουμε την πορεία που κάναμε και πέρυσι. Πριν δύο χρόνια είχαμε χειρότερα αποτελέσματα αυτή την περίοδο. Είμαστε μια ομάδα που έχει ως στόχο να είναι όπως πρέπει τον Μάρτιο, πρέπει να βρούμε νέες ισορροπίες και χρειάζεται λίγος χρόνος. Ξεκινήσαμε καλά την σεζόν, η ήττα του Σαββάτου δεν κρίνει κάτι. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι γιατί η νευρικότητα δεν βοηθάει σε τίποτα. Είμαστε ένα έξυπνο γκρουπ με εμπειρία και είμαι σίγουρος ότι αύριο θα απαντήσουμε όπως πρέπει».

Για το πώς βλέπουν τα πράγματα οι μπιανκονέρι: «Με κάθε σεβασμό στους αντιπάλους μας, εμείς είμαστε που θα αποφασίσουμε, είτε για καλό είτε για κακό δικό μας, το πώς θα εξελιχθεί το πρωτάθλημα. Είμαστε σχεδόν στο ίδιο σημείο με πέρυσι, αν είχαμε νικήσει την Λάτσιο θα είχαμε ακριβώς τους ίδιους βαθμούς. Δεν κάνουμε εντυπωσιακά πράγματα προς το παρόν, αλλά έχουμε κάνει καλά πράγματα».


Για το συμβόλαιο του: «Δεν έχω μιλήσει ακόμη με την διοίκηση, όχι γιατί δεν θέλω αλλά γιατί είμαι στην οικογένεια μου και αν υπολογίσουμε και τον καφέ που θα πιούμε, θα χρειαστούμε 5 λεπτά για να συμφωνήσουμε. Τώρα σκέφτομαι το γήπεδο, τα υπόλοιπα θα γίνουν την σωστή στιγμή».

Για τον Μπονούτσι και την κριτική που δέχεται: «Ο Λέο είναι ήρεμος, είναι δύσκολο να αλλάξεις περιβάλλον, το βλέπουμε και με τους παίκτες που έρχονται σε εμάς. Τον στηρίζω ως άνθρωπο γιατί έχουμε πολύ καλή σχέση αλλά προφανώς ελπίζω να τερματίσει πίσω μας με την Μίλαν. Είμαι σίγουρος ότι ο Λεονάρντο θα επιστρέψει στα επίπεδα των περασμένων χρόνων».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου