30 Οκτ 2017

Μια ζαριά σε διπλό μέτωπο

Η νίκη επί της Μίλαν ήταν καλή αλλά το καλύτερο για τη Γιουβέντους θα είναι να καθαρίσει αύριο στη Λισαβόνα.

Πριν τον αγώνα του Σαν Σίρο υπήρχαν αμφιβολίες για το κατά πόσο οι μπιανκονέρι θα παρουσιάζονταν όπως έπρεπε. Οπως μας έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια στα μεγάλα ματς. Τελικά η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έκανε αυτό που έπρεπε, εμφάνισε το σοβαρό πρόσωπο της και πήρε τη νίκη που έπρεπε, τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους.

Η Γιούβε έστειλε σε όλους το μήνυμα ότι είναι εδώ και τώρα αυτό θα πρέπει να το επιβεβαιώσει και στο Champions League. Το αυριανό ματς με την Σπόρτινγκ είναι πολύ σημαντικό γιατί σε περίπτωση ήττας οι Πορτογάλοι λογικά, αφού το πρώτο ματς έληξε 2-1, θα πάρουν την ισοβαθμία.


Δεν γεννάται φυσικά θέμα πρόκρισης, η Γιουβέντους άλλωστε μπορεί ναα νικήσει την Μπαρτσελόνα στο Τορίνο, αλλά θα χαλάσει η ψυχολογία όλων που έφτιαξε μετά τη νίκη στο Μιλάνο και αυτό δεν χρειάζεται να γίνει. Στο Σαν Σίρο οι μπιανκονέρι υπενθύμισαν κάποια πράγματα στους αντιπάλους της εντός Ιταλίας. Ας κάνουν το ίδιο αύριο βράδυ και με αυτούς στην Ευρώπη...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάριο Μάντζουκιτς: Ο επιθετικός που θα μπορούσε να έρθει ελεύθερος και θα τον ήθελαν πολλοί οπαδοί της Γιουβέντους

Με δεδομένο ότι θα μπορούν να γίνουν μεταγραφές ελεύθερων παικτών και μετά τις 5 Οκτωβρίου, οι Γιουβεντίνοι κάνουν τις... ευχές τους.