22 Οκτ 2017

Φανερή η δυσαρέσκεια του Ντιμπάλα όταν έγινε αλλαγή στο 66’

Κανείς ποδοσφαιριστής δε χαίρεται όταν γίνεται αλλαγή αλλά ο Πάουλο Ντιμπάλα το έδειξε ξεκάθαρα αυτό όταν στο 66’ ο προπονητής αποφάσισε να παίξει ο Ντάγκλας Κόστα.

Αυτός που βγήκε ήταν ο Αργεντίνος και η κάμερα είχε «κολλήσει» στο πρόσωπό του, δείχνοντας την απογοήτευση για αυτή την απόφαση.

Ο Ντιμπάλα προχωρούσε όσο πιο αργά γινόταν, μάλλον λιγότερο για να κερδίσει χρόνο η ομάδα του καθώς περισσότερο ήθελε να δείξει τη δυσαρέσκειά του στον Αλέγκρι.


Βέβαια, ο Πάουλο δεν έκανε καλό παιχνίδι και ο κόουτς ήθελε να τον ταρακουνήσει, δείχνοντας του πως κανείς δεν έχει «κλειδώσει» τη θέση του στην ενδεκάδα. Πάντως, το 10άρι της Γιούβε θα πρέπει να ξεπεράσει τα δύο χαμένα πέναλτι καθώς από τότε σχεδόν δεν υπάρχει στο γήπεδο.


1 σχόλιο:

  1. Το έχει ξανακάνει ο νέος Τζιοβίνγκο. Μην ξεχνάμε ότι είναι νεόπλουτα 20χρονα. Να ρίξει μέσα Μπερναρντέσκι ο Αλέγκρι και να κάνει μερικά καψόνια στον Ντιμπάλα μπας και συνέλθει. Αν ο κάθε παίχτης δεν ήθελε να βγαίνει αλλαγή πρέπει να αλλάξουν οι κανονισμοί και να μην υπάρχουν αλλαγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή