29 Οκτ 2017

Ο παίκτης που με τα λάθη του εκνεύρισε τον Αλέγκρι

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αποθέωσε τον Ιγκουαΐν, στήριξε τους υπόλοιπους και εκνευρίστηκε με τον Πιάνιτς.

Στις πρώτες δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Μίλαν στο Σαν Σίρο, ο προπονητής της Γιουβέντους είπε τα εξής.

Για τον Ιγκουαΐν: «Ο Γκονσάλο έπρεπε απλά να βρει την καλύτερη του φυσική κατάσταση. Προπονήθηκε καλά στην τελευταία διακοπή του πρωταθλήματος και σήμερα έκανε ένα υπέροχο ματς. Για τον Ιγκουαΐν το σημερινό είναι ένα σημείο εκκίνησης. Είναι ένας από τους καλύτερους φορ του κόσμου και ευτυχώς είναι δικός μας. Κάθε τόσο χαλαρώνει και επαναπαύεται, αλλά αυτό που έκανε σήμερα είναι αυτό που θέλω από αυτόν».

Για το ματς: «Το να παίξεις εδώ δεν είναι ποτέ εύκολο, είναι ματς στα οποία μπορεί να... ακυρωθούν οι αξίες των δύο ομάδων. Ημασταν καλοί τόσο επιθετικά όσο και αμυντικό και νικήσαμε ένα ντέρμπι που χρειαζόμασταν. Στην αρχή του παιχνιδιού η Μίλαν μας δυσκόλεψε με την πίεση της ψηλά. Μετά δημιουργήσαμε αρκετά και επιτρέψαμε μόνο το δοκάρι του Κάλινιτς. Μετά το 10λεπτο ανεβάσαμε ρυθμό και κυκλοφορήσαμε καλύτερα την μπάλα».

Για τον Ντιμπάλα: «Χρειάζεται απλά να προπονηθεί αλλά τώρα έχουμε συνεχόμενα ματς κάθε τρεις μέρες».


Για τον Πιάνιτς: «Σήμερα έκανε περισσότερα λάθη και με εκνεύρισε. Ενας όπως ο Μίραλεμ πρέπει να κάνει μόνο μία πάσα στον αγώνα».

Για το Champions League: «Πρέπει να πάρουμε την πρόκριση στη Λισαβόνα για να συγκεντρωθούμε μετά στο πρωτάθλημα. Αν παίξουμε έτσι και την Τρίτη υπάρχουν καλές πιθανότητες να νικήσουμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου