15 Οκτ 2017

Ετσι υποδέχτηκε ο Αλέγκρι την εντός έδρας ήττα από τη Λάτσιο

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είπε ότι καλώς χάνει βαθμούς η Γιουβέντους όσο δεν είναι συγκεντρωμένη.

Οι μπιανκονέρι προηγήθηκαν κόντρα στην Λάτσιο αλλά κατάφεραν να ηττηθούν, αφού για ακόμη μία φορά είχαν αυτά τα μπλα άουτ που στοιχίζουν βαθμούς. Εγινε στο Μπέργκαμο, έγινε και χθες με τους Ρωμαίους, με τον Αλέγκρι να αναφέρεται σε αυτό στις δηλώσεις του.

«Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη, υπάρχουν πολλοί βαθμοί και αυτή την στιγμή δεν έχουμε την συγκέντρωση και την κακία που χρειάζεται. Αφού δεν τα έχουμε αυτά, είναι σωστό να χάνουμε βαθμούς. Πρέπει να δουλέψουμε για να κάνουμε λιγότερα λάθη, πρέπει να κάνουμε περισσότερα, αποτελέσματα σαν κι αυτό θα μας επαναφέρουν με τα πόδια στο έδαφος. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα», είπε ο προπονητής της Γιούβε, για να προσθέσει.


«Πριν δύο χρόνια ήμασταν και στο -12, δεν κρίνεται κάτι από τώρα. Θα είναι δύσκολο και ισορροπημένο το φετινό πρωτάθλημα. Είμαστε και λίγο άτυχοι με κάτι δοκάρια που πάντα γίνονται γκολ αλλά σε εμάς όχι, ή με τα πέναλτι... Πράγματα που γίνονται όμως, οπότε τα αποδεχόμαστε».

Από εκεί και πέρα, σχετικά με την απόφαση του να αφήσει στον πάγκο τον Ντιμπάλα, ο Αλέγκρι είπε: «Ο Πάουλο ήταν στον πάγκο γιατί γύρισε από την Αργεντινή και ουσιαστικά δεν προπονήθηκε κανονικά».


2 σχόλια:

  1. Το πρωτάθλημα είναι αλήθεια πως έχει πολύ δρόμο ακόμη. Η Ναπολι όμως είναι μια ομάδα που βγάζει φωτιές. Έχει παίξει ήδη ντέρμπι και βγήκε νικήτρια. Από την άλλη η δική μας ομάδα στα πρώτα δύσκολα ματς που έπαιξε έκανε γκέλες. Μπράτσα, Αταλαντα και Λατσιο. Φοβάμαι πολύ γιατί τα προβλήματα φαίνεται να μη διορθώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ναπολι θα ριξει στροφες απο δεκεμβρη γεναρη,εδω θα ειμαστε...η Γιουβε αντιθετως ανεβαζει απο δεκεμβρη και μετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή