3 Οκτ 2017

Ενας άνθρωπος του Τζάνι Ανιέλι τα βάζει με τον Αντρέα Ανιέλι

Η πιο εξωφρενική κριτική προς τον Αντρέα Ανιέλι, είναι γεγονός!

Το όνομα Τζοβάνι Κομπόλι Τζίλι δεν θα ξεχαστεί ποτέ από τους Γιουβεντίνους. Είναι ο άνθρωπος, τον οποίο ο Τζον Ελκαν τοποθέτησε στη θέση του προέδρου και επί ημερών του είδαμε τα χειρότερα της Γιουβέντους. Από την... υψωμένη γροθιά την βραδιά της ανακοίνωσης για Serie B, μέχρι την αγωνιστική και οικονομική κατάρρευση, ο Κομπόλι Τζίλι ήταν εκεί.

Από τον Μάιο του 2010 δεν είναι και με αφορμή το θέμα που προέκυψε με τις σχέσεις οργανωμένων οπαδών και μαφίας, αποφάσισε να κάνει την κριτική του στον... Ανιέλι.


«Ο πρόεδρος Ανιέλι ενεπλάκη σε ένα θέμα, στο οποίο μάλλον δεν θα εμπλακεί ξανά στο μέλλον. Ηταν λάθος να έχει σχέσεις με οπαδούς, επί δικής μου προεδρίας δεν είχαμε καθόλου σχέσεις με τους οργανωμένους οπαδούς και αυτό είχε ως συνέπεια να μην με αγαπήσουν ποτέ. Επρεπε όμως να κάνουμε μια νέα αρχή».

Παραβλέποντας το «δεν είχαμε καθόλου σχέσεις με οργανωμένους οπαδούς», είναι απλά... από τα άγραφα το να έχει το θράσος ο Τζιοβάνι Κομπόλι Τζίλι να σχολιάζει οτιδήποτε αφορά το κλαμπ Γιουβέντους. Ακόμη κι αν ήταν άνθρωπος που είχε δίπλα του ο Τζάνι Ανιέλι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου