13 Οκτ 2017

Το μεγάλο πρόβλημα του Βιντάλ με το ποτό

Ο πρώην προπονητής της Χιλής και νυν της Αργεντινής, πιστεύει ότι ο Αρτούρο Βιντάλ πρέπει να δει κάποιον ειδικό για το θέμα του ποτού.

Η Las Ultimas Noticias, μέσο της Χιλής, παρουσιάζει δηλώσεις που είχε κάνει ο Χόρχε Σαμπαόλι όταν ήταν ακόμη στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της χώρας και στις οποίες προέβλεπε ότι δεν θα προκρίνονταν (όπως και έγινε) για το Μουντιάλ του 2018.

«Στον Βιντάλ αρέσει να πίνει. Θα πρέπει να πάει σε κάποιον ειδικό για το θέμα του ποτού. Του αρέσει να πίνει και χάνει τον έλεγχο. Μια φορά πετούσαμε για την Λίμα, μου ζήτησε να πιει μια μπίρα, του είπα να μην πιει τίποτα και τελικά μετά από λίγο έπινε ουίσκι», έλεγε τότε ο Σαμπαόλι.

Τώρα, μετά τον αποκλεισμό της Χιλής, η σύζυγος του τερματοφύλακα Μπράβο έγραψε στα social media: «Οταν φοράς τη φανέλα της εθνικής ομάδας πρέπει να είσαι σοβαρός επαγγελματίας, αντιθέτως, εγώ ξέρω ότι κάποιοι από αυτούς διοργάνωναν πάρτι και πήγαιναν μεθυσμένοι στις προπονήσεις».


Υπενθυμίζουμε ότι ειδικά στην τελευταία του σεζόν στη Γιουβέντους, ο Αρτούρο είχε εμπλακεί ξημερώματα σε καυγά έξω από κλαμπ παραμονές αγώνα με την Ρόμα, είχε (ακόμη ένα) τρακάρισμα με το αυτοκίνητο του και γενικά η διοίκηση φερόταν να έχει αποφασίσει την πώληση του για εξωγηπεδικούς λόγους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου