18 Οκτ 2017

Η σημαντική συμφωνία της Γιούβε με την Adidas

Η Γιουβέντους έχει καταφέρει πλέον, μετά από συμφωνία με την Adidas, να πουλάει μόνη της τις φανέλες.

Πριν λίγες μέρες γράφατε για την απόφαση της γερμανικής εταιρίας ένδυσης να διακόψει πρόωρα την συνεργασία της με την Μίλαν, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί τον Δεκέμβριο, ποντάροντας τα πάντα στη Γιούβε πλέον σε ό,τι αφορά την Ιταλία.

Η σχέση των μπιανκονέρι με την Adidas είναι πολύ καλή και αυτό αποδεικνύεται, όπως γράφει σήμερα η Tuttosport, από το γεγονός ότι η Γιουβέντους διαχειρίζεται πλέον μόνη της την πώληση των εμφανίσεων της, πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα έσοδα πάνε στο δικό της ταμείο.


Οπως αναφέρει στο σχετικό κομμάτι της η εφημερίδα, τα έσοδα των μπιανκονέρι αυξάνονται συνεχώς από το merchandising και τις πρωτοβουλίες που παίρνουν, με τα στοιχεία να δείχνουν ότι το 2014-15 τα έσοδα από αυτό το κομμάτι ήταν 6 εκατ. ευρώ, το 2015-16 πήγαν στα 13,5% (+125%) και το 2016-17 ανέβηκαν στα 19,2 εκατ. ευρώ (+41,5%) ενώ λογικά θα υπάρξει αύξηση και για την σεζόν 2017-18.


2 σχόλια:

  1. Κάθομαι και βλέπω pre game στον ΟΤΕ. Τί απαξίωση ει αι αυτή απο τα διμοσιογραφακια της πλάκας;;;;; Δεν υπάρχει κάποιος να πει δυο λοφάκια στον απαράδεκτο στοκο- τσοχο; Σιγά ρε μπαλαδοφατσα που θα μας πεις και μέτρια ομάδα. Αμπλαε που σε γλενατω ποσά χρόνια και με τον Μέσσι και μόνο έβγαλε γλώσσα. Οσο για την ομαδουλα σου στην Αγγλία κλαψεεε αμπλαε. Ελεος Οία αυτή η απαξίωση απο έλληνες μικροδιμοσιογραφους- καφρους αμπαλους!!! FORZA JUVE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως υπάρχει εδώ και χρόνια μια απαξίωση από 2-3 δημοσιογράφους. Είναι ο συνδυασμός αντιπάθειας προς το ιταλικό ποδόσφαιρο και την Γιουβε. Είναι Ολυμπιακοί και ήταν μέσα στο γήπεδο στο 7-0. Η σχέση τους με την μπάλα είναι τα... μυτάκια (!!!) και τα τακουνάκια γιατί από τακτική δεν σκαμπάζουν και πολλά και το iq τους είναι τόσο που νομίζουν ότι η Γιουβε είναι ακόμη στο 2010. Αυτό είναι το μίγμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή