25 Οκτ 2017

Από τη γιορτινή ενημέρωση της Γιούβε στους μικρομετόχους έλειπε το σημαντικότερο: το τρόπαιο του Champions League

Το ετήσιο ραντεβού της Γιουβέντους με τους μικρομετόχους τα είχε σχεδόν όλα.

Αφού παρουσιάστηκε η πορεία της ομάδας την τελευταία σεζόν αλλά και τα άμεσα σχέδια, ο Αντρέα Ανιέλι και οι άνθρωποι που έχει δίπλα του, αναφέρθηκαν -ο καθένας από το πόστο του- για την επόμενη μέρα.

Στο πάνελ υπήρχαν δύο τρόπαια: το 6ο σερί σκουντέτο και το 3ο σερί κύπελλο. Από την αίθουσα απουσίαζε το σημαντικότερο: το τρόπαιο του Champions League. Αυτό που θα απογείωνε ακόμη περισσότερο την ομάδα, κυρίως ψυχολογικά καθώς όλοι θα εμπιστεύονταν ακόμη περισσότερο τη διοίκηση του Αντρέα Ανιέλι.


Ουδείς αμφισβητεί όσα έχει πετύχει ο σύλλογος και τη ραγδαία ανάπτυξή του το τελευταίο διάστημα. Οι ίδιοι άνθρωποι, όμως, αυτοί που δεν αμφισβητούν δηλαδή, βλέπουν πως ο μεγαλύτερος στόχος παραμένει ανεκπλήρωτος. Και αρκούμαστε σε ένα… fino alla fine. Καλό το μέχρι το τέλος αλλά μη γίνει σαν το «it’ time» (για όσους δε θυμούνται ήταν το περσινό σλόγκαν της ομάδας στην πορεία του Champions League) που τελικά δεν ήρθε ποτέ.

Σίγουρα και ο ίδιος ο πρόεδρος της Γιουβέντους θα ήθελε να έχει το καλύτερο κύπελλο μαζί του αλλά και ο ίδιος αισθάνεται πλέον πως κάτι λείπει από την ομάδα και τον κόσμο της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου