21 Οκτ 2017

Η Γιουβέντους μπορεί ν’ απολύσει τον Μοντέλα από τη Μίλαν

Η Γιουβέντους είναι αυτή που θα κρίνει το μέλλον του Βιτσέντσο Μοντέλα στη Μίλαν.

Οι ροσονέρι άρχισαν την σεζόν με πολλές φιλοδοξίες και όνειρα αλλά στην πράξη συνειδητοποιούν ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα, όσα λεφτά κι αν δώσεις για μεταγραφές. Ετσι, έχουν αρχίσει εδώ και καιρό οι συζητήσεις για το μέλλον του Μοντέλα.

Σύμφωνα με την πολιτική Corriere della Sera, η απόφαση που έχει παρθεί από τη διοίκηση της Μίλαν είναι ότι η ομάδα θα πάει με τον Μοντέλα στον πάγκο στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τη Γιουβέντους.


Και εκεί θα κριθούν όλα. Αν νικήσει, παραμένει. Αν οι μπιανκονέρι κάνουν αυτό που πρέπει, οι ροσονέρι θα ψάχνουν για προπονητή.


1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι και στο παρελθόν είχαμε συζητήσει για θέματα της Μίλαν. Δυστυχώς αν και δόθηκαν 240 εκ ευρώ για μεταγραφές, αν εξαιρέσουμε τους Μπονούτσι, Κέσσιε και Αντρέ Σύλβα, αποκτήθηκαν μέτριοι παίκτες χωρίς προσωπικότητα. Από αυτές τις κινήσεις ήταν φυσικό η ομάδα να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας. Από την άλλη ο κ.Μοντέλα, δείχνει ότι δεν γνωρίζει τακτική αφού στο 3-5-1-1 που κατεβάζει, δίνει εντολή να προωθούνται συνεχώς οι πλάγιοι μπάκ, με συνέπεια όταν επιτίθεται ο αντίπαλος, η Μίλαν να αναγκάζεται να αμυνθεί με 3 παίκτες(αντί για 5) και πολλές φορές οι στόπερ γίνονται πλάγιοι μπάκ για να καλύψουν τα κενά, με συνέπεια η άμυνα μας να γίνεται ανοιχτή βεντάλια και να εκτίθεται συνεχώς. Είναι επίσης απαράδεκτο το πώς αποκτήθηκαν δύο τόσο αργοί χάφ, όπως οι Μπίγλια και Τσαλχάνογλου, κάτι που έχει κάνει αργό και δυσκίνητο το κέντρο μας και ουσιαστικά κανείς δεν μαρκάρει. Επιθετικά αφού έφυγε ο Μπάκα, η ομάδα δεν έχει κάποιον αξιόπιστο στράικερ(ο Σύλβα είναι ακόμα ''ταλέντο'').
    Η λύση είναι η αλλαγή προπονητή με κάποιον που θα είναι γνώστης της τακτικής και η προσθήκη 2 πρωτοκλασάτων κεντρώων χάφ και 1 στράικερ υψηλού επιπέδου για να πάρει τα πάνω της η ομάδα.
    Νομίζω ότι δύσκολα η Μίλαν θα βγεί στην Ευρώπη φέτος, φαίνεται να ''πάσχει'' από κάποια ποδοσφαιρική ''ασθένεια'' που εγώ θα την ονόμαζα, ''έλλειψη προσωπικότητας παικτών και προπονητή''.
    Είναι αλήθεια πάντως ότι Νάπολι και Ίντερ φέτος μας εντυπωσιάζουν και ίσως, δεν είναι βέβαιο, να είναι η χρονιά της Νάπολι.. για να δούμε.. θα αντέξει;;
    Φιλικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή