6 Οκτ 2017

Η ευρωπαϊκή προσβολή που δέχεται η Γιουβέντους και ο Τζον Ελκαν ζητά να σταματήσει

Στις δηλώσεις που έκανε για τη Γιουβέντους και τον Αντρέα Ανιέλι, ο Τζον Ελκαν ζήτησε να σταματήσει και μια... προσβολή προς τους μπιανκονέρι.

Ο ξάδερφος του προέδρου αποφάσισε να μιλήσει για τους μπιανκονέρι σε εκδήλωση της οικογένειας Ανιέλι, με τους δημοσιογράφους να τον ρωτάνε αν φοβάται τη Νάπολι στη μάχη του τίτλου.

«Ομάδες όπως η φετινή Νάπολι κάνουν καλό στον ανταγωνισμό, τον οποίο πάντα θέλει η Γιουβέντους. Η Νάπολι δίνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα», είπε ο Ελκαν και ολοκλήρωσε με νόημα...


«Οπως και να έχει, θέλω να πω ότι είναι προσβλητικό να λέγεται ότι η Γιουβέντους απέχει από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, γιατί η Γιουβέντους έχει πάει σε δύο τελικούς Champions League τα τελευταία τρία χρόνια».


1 σχόλιο:

  1. Απέχει από ποιες; Από την Μπάγερν που πλέον είναι 2 σκαλιά κάτω από την Γιούβε; Από την Μπαρτσελόνα που είναι στο ίδιο επίπεδο; Από την Ρεάλ που είναι ένα σκαλί πάνω από όλες; Από την Παρί που εκτός του... ρόστερ ΔΕΝ είναι μεγάλη ομάδα ή από τις εξαφανισμένες αγγλικές; Η Γιουβε είναι στις 3 καλύτερες ομάδες του κόσμου (Ρεάλ-Μπάρτσα-Γιουβέντους). Κάποιοι έχουν μείνει 5 χρόνια πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή