7 Οκτ 2017

Ο παίκτης της Γιούβε που έπαιρνε 1,5 εκατ. ευρώ για να είναι… εκτός αποστολής και σήμερα δεν τον θέλει κανείς

Δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να παίξουν στη Γιουβέντους. Κάποιοι έρχονται στο Τορίνο επειδή είναι ικανοί, κάποιοι επειδή είναι τυχεροί ή, απλά, επειδή έτσι τα έφερε η ζωή.

Στο τέλος, όταν έρθει η ώρα να κάνουν ταμείο, βλέπουν τι έχουν πετύχει. Μετά από χρόνια, καθώς ο συγκεκριμένος παίκτης ξεκίνησε από τις ακαδημίες, ο Πάολο Ντε Τσέλιε… απελευθερώθηκε από τη Γιουβέντους.

Στο τέλος του Ιουνίου που μας πέρασε, ο Ιταλός σταμάτησε να είναι ποδοσφαιριστής των μπιανκονέρι και ίσως σταμάτησε να είναι γενικώς ποδοσφαιριστής (κάποια δημοσιεύματα τον θέλουν να πηγαίνει στην Αμερική αλλά και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πως θα πιάσει εκεί).

Ο τελευταίος του -ετήσιος- μισθός άγγιζε το 1,5 εκατ. ευρώ. Εντυπωσιακό νούμερο και εύκολα μπορεί να υποστηρίξει κάποιος πως ο Πάολο… έβαλε χέρι στην Κυρία.

Ηταν ο παίκτης που έκανε το ντεμπούτο του στη Γιουβέντους όταν ήταν στη Serie B. Και μάλλον για εκεί ήταν. Παρά τις πολλές ευκαιρίες που του δόθηκε, ο Ντε Τσέλιε είναι το παράδειγμα πως κάποια πράγματα μπορεί να σου χαρίζονται αλλά δε θα πετύχεις τίποτα αν δεν προσπαθήσεις.


Και γι’ αυτό σήμερα είναι χωρίς ομάδα. Είναι αξιοσημείωτο πως για έναν παίκτη που αγωνίστηκε στη Γιουβέντους δεν υπήρξε ενδιαφέρον ούτε από ένας μικρομεσαίο ευρωπαϊκό σύλλογο.

Ο Πάολο Ντε Τσέλιε δεν κατάφερε ποτέ να στεριώσει στο Τορίνο


Ο ποδοσφαιριστής που πέρασε και δεν ακούμπησε. Και έβγαλε πολλά περισσότερα απ’ όσα άξιζε. Αλλά πάνω απ’ όλα, γύρισε την πλάτη σε μια μεγάλη ομάδα που τον βοήθησε αρκετές φορές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου